Αρχική Αεροπορικά Νέα 5 νέα αεροσκάφη beluga από την Airbus για να ανταποκριθεί στον αυξανόμενο...

5 νέα αεροσκάφη beluga από την Airbus για να ανταποκριθεί στον αυξανόμενο ρυθμό παραγωγής

Airbus_BelugaΓια να συνοδέψει βιομηχανικά την κατασκευή των Α350 XWB  καθώς και να υποστηρίξει τον αυξημένο ρυθμό παραγωγής άλλων αεροσκαφών, η Airbus πήρε την απόφαση να ξεκινήσει την ανάπτυξη και την παραγωγή 5 νέων αεροσκαφών Beluga.

Τα νέα αεροσκάφη Beluga θα βασίζονται στο A330 επαναχρησιμοποιώντας μια μεγάλη ποσότητα του ήδη υφιστάμενου εξοπλισμού και εξαρτημάτων. Το χαρακτηριστικό χαμηλωμένο πιλοτήριο, η δομή της ράμπας φορτοεκφόρτωσης, το οπίσθιο άκρο και η ουρά θα είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που θα αναπτυχθούν εκ νέου.

Το πρώτο από τα 5 νέα αεροσκάφη Beluga θα τεθεί σε λειτουργία στα μέσα του 2019. Ο ήδη υπάρχων στόλος αεροσκαφών Beluga θα λειτουργεί παράλληλα και θα αποσυρθεί σταδιακά έως το 2025.

Ο ήδη υπάρχον στόλος αποτελούμενος από 5 αεροσκάφη Beluga είναι βασισμένος στο A300. To “Beluga” είναι η μοναδική μέθοδος της Airbus μέσω της οποίας μεταφέρει μεγάλα εξαρτήματα αεροσκαφών μεταξύ των εγκαταστάσεων παραγωγής της εταιρείας στην Ευρώπη.  Η Airbus έχει ήδη ξεκινήσει το έργο “the Fly 10000” στοχεύοντας στο διπλασιασμό της χωρητικότητας των υφιστάμενων αεροσκαφών beluga έως το 2017. Ωστόσο η τρέχουσα χωρητικότητα είναι περιορισμένη και ο νέος στόλος αεροσκαφών Beluga πρόκειται να κλείσει αυτό το κενό δυναμικότητας.

Με την ευελιξία της και το σύντομο απαιτούμενο χρόνο μεταφοράς, η εναέρια μεταφορά πολύ μεγάλων φορτιών αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο των βιομηχανικών λειτουργιών της Airbus.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.