Αρχική Αθλητικά 32ος Μαραθώνιος Αθήνας – Μάγδα Γαζέα: “Η αυθεντική διαδρομή θέλει σεβασμό”

32ος Μαραθώνιος Αθήνας – Μάγδα Γαζέα: “Η αυθεντική διαδρομή θέλει σεβασμό”

magda_gazea_marathonios Αναμφίβολα είναι μία πό τις κορυφαίες αθλήτριες του μαραθωνίου των τελευταίων ετών. Από το 2003 έχει πάρει μέρος σε όλες τις διοργανώσεις της αυθεντικής διαδρομής, με εξαίρεση το 2011, όπου έφερε στη ζωή το πρώτο της παιδί.

Η Μάγδα Γαζέα θα καθίσει στην γραμμή εκκίνηση του 32ου Μαραθωνίου Αθήνας με στόχο να κάνει τρεις τις διαδοχικές νίκες της στην αυθεντική διαδρομή και τέσσερις στο σύνολο. «Συγχαρητήρια στην ομοσπονδία για τη δουλειά που κάνει στο μαραθώνιο. Έτρεξα πρώτη φορά το 2003, όπου οι συμμετοχές στο αγώνισμα ήταν 4.000 και φτάσαμε φέτος στους 13.000 δρομείς.

Πρόκειται για έναν αγώνα εφάμιλλο εκείνων του εξωτερικού», είπε η Γαζέα που έχει αναδειχθεί τρεις φορές νικήτρια στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, ενώ έχει στο βιογραφικό της τρία ασημένια και τέσσερα χάλκινα μετάλλια. Στα 10 δέκα χρόνια εμπειρίας έχει μάθει τις δυσκολίες, τις παγίδες και τις εκπλήξεις που μπορεί να επιφυλάσσει η αυθεντική διαδρομή. «Θέλω να φτάσω στην εκκίνηση υγιής, να ξεκινήσω για 11η φορά τον αγώνα μου. Θέλω να χαρώ την προσπάθεια μαζί με τους θεατές που θα είναι κατά μήκος της διαδρομής και στο Παναθηναϊκό στάδιο, αλλά και με τους υπόλοιπους μετέχοντες», είπε και συμπλήρωσε: «Θα κάνω κάτι που ξέρω να κάνω καλά. Θα παλέψω για το καλύτερο δυνατό. Η αυθεντική διαδρομή δεν είναι εύκολη. Η αυθεντική διαδρομή θέλει σεβασμό. Πρέπει να είσαι καλά προετοιμασμένος, τρέχεις κυρίως με το μυαλό και όχι τόσο με το σώμα. Για να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις χρειάζεται να έχεις ισχυρή προσωπικότητα».

Η Γαζέα έχει ως στόχο για τον αγώνα της Κυριακής να βρεθεί στο βάθρο των νικητών ξέρει καλά, πως αν κυνηγήσει έναν καλό χρόνο, τότε μπορεί να είναι η πρώτη Ελληνίδα που θα μπει στο Παναθηναϊκό στάδιο. «Θα είναι ένας δύσκολος αγώνας, με αρκετές συμμετοχές. Πάντα ο στόχος μου είναι να είμαι στην τριάδα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι είναι δίπλα μου και στηρίζουν την προσπάθεια, αλλά και τους χορηγούς μου».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.