Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Πως να απενεργοποιήσω το διαβάστηκε από τα μηνύματα στο Facebook

Πως να απενεργοποιήσω το διαβάστηκε από τα μηνύματα στο Facebook

Πως να απενεργοποιήσω το διαβάστηκε από τα μηνύματα στο Facebook

Θέλω να απενεργοποίησω το μήνυμα διαβάστηκε από το Facebook, σας έχει τύχει? Όλοι γνωρίζουν ότι στις μέρες μας ο κόσμος αφιερώνει πολύ χρόνο στο Facebook και η λίστα των φίλων μας δεν περιλαμβάνει μόνο τους στενούς μας φίλους αλλά και ανθρώπους από το εργασιακό και κοινωνικό περιβάλλον. Η δυνατότητα αποστολής άμεσων μηνυμάτων και η γνωστοποίηση ότι διαβάστηκαν από το facebook έχει φέρει πολλούς από εμάς σε δύσκολη θέση. Υπάρχει δυνατότητα να κρύψετε τη συγκεκριμένη γνωστοποίηση μέσα από τα παρακάτω applications (apps):

Unseenly: είναι ένα Facebook app για desktop υπολογιστές. Μόλις το εγκαταστήσουμε, τα αποδεικτικά ανάγνωσης απενεργοποιούνται.

Adblock Plus: Σε περίπτωση που χρησιμοποιείται την συγκεκριμένη εφαρμογή μπορείτε να βάλετε ένα φίλτρο ώστε να απενεργοποιεί τα αποδεικτικά ανάγνωσης χωρίς να χρειάζεται να προσθέσετε επιπλέον application στο browser. Απλά προσθέστε την παρακάτω διεύθυνση στη λίστα των διευθύνσεως που έχουν φραγή (block list):
facebook.com/ajax/mercury/change_read_status.php$xmlhttprequest

UnSeen: είναι ένα mobile app το οποίο βρίσκεται στο Play Store και στο App Store αντίστοιχα.

Με αυτούς τους τρόπους είτε σε desktop είτε σε mobile μπορείτε να απενεργοποιήσετε το μήνυμα διάβαστηκε από το Facebook.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.