Αρχική Αεροπορικά Νέα Η Delta αυξάνει τη συχνότητα των δρομολογίων μεταξύ Αθήνας και Νέας Υόρκης...

Η Delta αυξάνει τη συχνότητα των δρομολογίων μεταξύ Αθήνας και Νέας Υόρκης το καλοκαίρι 2015


deltaairlines-300x240H Delta Air Lines (NYSE:DAL) αυξάνει τις πτήσεις της από το αεροδρόμιο John F. Kennedy της Νέας Υόρκης προς τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών για το καλοκαίρι του 2015.
Η αμερικανική αεροπορική εταιρία θα προσφέρει 11 απευθείας πτήσεις την εβδομάδα

Η Delta θα ξεκινήσει και πάλι δρομολόγια στις 30 Μαρτίου 2015 με πέντε πτήσεις την εβδομάδα, οι οποίες θα αυξηθούν σε επτά την εβδομάδα (μια καθημερινά) από τις 2 Μαΐου. Από τις 3 Ιουνίου 2015, θα προστεθούν επιπλέον πτήσεις, φτάνοντας συνολικά τις 11 την εβδομάδα. Κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών με υψηλή ζήτηση, η Delta θα προσφέρει 5900 θέσεις κάθε εβδομάδα μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ. Όλες οι πτήσεις από την Αθήνα θα πραγματοποιούνται σε συνεργασία με την κοινοπραξία Air France-KLM και Alitalia.

«Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού του ΟΗΕ επιβεβαίωσε πρόσφατα τη σημασία του τουρισμού για την Ελληνική οικονομία και η Delta είναι περήφανη που την υποστηρίζει, συνδέοντας την Αθήνα με τη Νέα Υόρκη – έναν από τους πιο σημαντικούς ταξιδιωτικούς και εμπορικούς κόμβους του κόσμου», δήλωσε ο Perry Cantarutti, αντιπρόεδρος της Delta για την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική. «Ελπίζουμε ότι αυξάνοντας τη συχνότητα των πτήσεων την επόμενη χρονιά, θα είμαστε σε θέση να εξυπηρετήσουμε ακόμα μεγαλύτερο αριθμό ταξιδιωτών αναψυχής και επαγγελματιών καθώς η Ελλάδα συνεχίζει την οικονομική της ανάκαμψη».

Σύμφωνα με τον Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), το 2013 περίπου 755.000 αμερικανοί τουρίστες επισκέφθηκαν την Ελλάδα, αριθμός αυξημένος κατά 35% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.

Το πρόγραμμα πτήσεων της Delta μεταξύ Αθήνας και Νέας Υόρκης-JFK διαμορφώνεται ως εξής:

Αριθμός Πτήσης Αναχώρηση Άφιξη
DL263 Αθήνα 12:00  το μεσημέρι (καθημερινά) Νέα Υόρκη-JFK στις 15:45
DL042 Νέα Υόρκη-JFK στις 16:30 (καθημερινά) Αθήνα στις 09:30 (την επομένη)

 

Αριθμός Πτήσης Αναχώρηση Άφιξη
DL216 Αθήνα στις 14:30 (Δευτέρα/ Τετάρτη/ Πέμπτη/Σάββατο) Νέα Υόρκη-JFK στις 18:25
DL417 Νέα Υόρκη-JFK στις 19:30 (Τρίτη/Τετάρτη/Παρασκευή/Κυριακή) Αθήνα στις 12:45 (την επομένη)

Τα αεροσκάφη τύπου Α330-300 και Boeing 767-300 της Delta που θα πραγματοποατοποιούν τις πτήσεις προς Αθήνα, διαθέτουν θέσεις που μετατρέπονται σε πλήρως οριζόντια κρεβάτια, με άμεση πρόσβαση στο διάδρομο, σε διάταξη 1x2x1, στην BusinessElite. Οι επιβάτες που επιλέγουν την Economy Comfort, την προνομιακή οικονομική θέση της Delta, απολαμβάνουν πάνω από δέκα εκατοστά επιπλέον χώρο ανάμεσα στα καθίσματα και 50% περισσότερη ανάκλιση σε σύγκριση με τα κλασσικά καθίσματα της οικονομικής θέσης, καθώς επίσης και προτεραιότητα στην επιβίβαση. Η Delta θα ολοκληρώσει την εγκατάσταση Wi-Fi στον διεθνή της στόλο εντός του 2016.

Οι επιβάτες που επιθυμούν να κάνουν κράτηση θέσης σε απευθείας πτήση της Delta για Νέα Υόρκη μπορούν να καλέσουν μέσω του τουρισικού τους πράκτορα την ομάδα κρατήσεων της Delta στο 14564 ή μπορούν να επισκεφθούν το delta.com.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.