Αρχική General Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια, την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου

Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια, την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου

dockΔεμένα θα παραμείνουν τα πλοία στα λιμάνια, την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου, λόγω της συμμετοχής της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ.

Η απεργία των ναυτικών θα είναι σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, με έναρξη την 00.01 και λήξη στις 12:00 τα μεσάνυχτα.

Η ΠΝΟ σε ανακοίνωσή της, διακηρύσσει, ότι θα υπερασπιστεί σθεναρά κάθε συνάδελφο, που διώκεται για την άσκηση του νόμιμου δικαιώματός του για απεργία, ενώ απαιτεί την τελική κατάργηση όλων των αντεργατικών διατάξεων με τις οποίες επιδιώκεται η φίμωση της φωνής των Ελλήνων ναυτικών.

Ζητάει επίσης την επανεξέταση των διατάξεων και των αποφάσεων του υπουργείου με τις οποίες μειώθηκαν δραστικά οι συνθέσεις των πληρωμάτων των πλοίων της ακτοπλοΐας και των πλοίων Ελλάδας- Ιταλίας, υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων και αποκατάσταση της άδικης φορολόγησης των Ελλήνων ναυτικών.

Επίσης, ζητείται η άμεση λήψη μέτρων για την ανακούφιση των συνταξιούχων ναυτικών από τις αλλεπάλληλες περικοπές των συντάξεων που υπέστησαν την τελευταία διετία, επαναφορά του Οίκου Ναύτου, διατήρηση του δημόσιου χαρακτήρα της Ναυτικής Εκπαίδευσης και κάλυψη των ελλείψεων εκπαιδευτικού προσωπικού των σχολών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.