Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά ΓΕΥΣΕΙΣ ΧΕΙΜΩΝΑ ΣΤΟ OLIVE GARDEN Η δική μας εκδοχή του Ελληνικού σπιτικού...

ΓΕΥΣΕΙΣ ΧΕΙΜΩΝΑ ΣΤΟ OLIVE GARDEN Η δική μας εκδοχή του Ελληνικού σπιτικού gourmet

titania_olivegarden_logo_finalΤο Olive Garden Restaurant & Bar, στον 11o όροφο του ξενοδοχείου ΤΙΤΑΝΙΑ, λανσάρει το χειμερινό του μενού και αποδεικνύει, για ακόμη μια φορά, την προσήλωση του ξενοδοχείου στη χρήση φρέσκων υλικών και τη στήριξη της εγχώριας παραγωγής.

To νέο μενού του Olive Garden αποτυπώνει τη δική του εκδοχή του Ελληνικού σπιτικού gourmet, με επιλογές όπως: Χυλοπίτες τσουχτή με μυζήθρα, αυγό και παστό χοιρινό, Φαγκρί με γίγαντες Πρεσπών, πράσο, σπανάκι, σέλινο, ταραμοσαλάτα, κρέμα λεμονιού, κροκέτα ρυζιού και τρίμα αυγοτάραχο, Καλαμάρι γεμιστό με καπνιστό χέλι, πράσο, μανιτάρι, λάδι chorolive garden winter menu_kalamariizo, πουρέ και κους κους κουνουπιδιού, Μαύρος χοίρος φρικασέ με ασκολίμπρους αυγολέμονο, πουρέ ψητής σελινόριζας, μανιτάρια και χαρούπι, Κοτόπουλο με τυρί γίτσικο, λαχανικά, coleslaw με γιαούρτι και κόλιανδρο και μαγιονέζα φάβας, αλλά και Πεϊνιρλί με κοκκινιστή μοσχαρίσια ουρά, κασέρι και ημίλιαστη τομάτα. Το γλυκό κλείσιμο επιτάσσει μια “σπασμένη” μηλόπιτα με παγωτό κανέλλα, ή έναν “Κορμό” με λευκή και bitter σοκολάτα & παγωτό σοκολάτα-ταχίνι.

Δοκιμάστε τα νέα πιάτα και μεταφερθείτε στην εμπειρία φιλοξενίας που μόνο το ΤΙΤΑΝΙΑ μπορεί να σας προσφέρει.

Σημ: για όσους επιλέγουν να δειπνήσουν στο Olive Garden, το parking διατίθεται δωρεάν (είσοδος από την οδό Φειδίου).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.