Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Προορισμός… Αθήνα για τα γλυπτά του Παρθενώνα

Προορισμός… Αθήνα για τα γλυπτά του Παρθενώνα

Ένα «βήμα» για τους επιβάτες και τους επισκέπτες στο αεροδρόμιο!

AIA_Athens_Parthenon6 AIA_Athens_Parthenon4 Από σήμερα, το νέο διαδραστικό «βήμα» γνώμης για την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα στην πατρίδα μας, είναι στο… χέρι των επιβατών και των επισκεπτών του αεροδρομίου της Αθήνας!
 
Μέσω μιας νέας εφαρμογής σε 4 διαδραστικές οθόνες στο αεροδρόμιο (τρεις στο επίπεδο των  αναχωρήσεων και μία στο επίπεδο των αφίξεων), Έλληνες και ξένοι επιβάτες και επισκέπτες ξεκίνησαν, «συναρμολογώντας» σε δύο κινήσεις τη Δυτική Μετώπη του Παρθενώνα και επαναφέροντας την Έκτη Καρυάτιδα στο φυσικό χώρο της, να εκφράζουν τη γνώμη τους για την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα.
 
AIA_Athens_Parthenon3AIA_Athens_Parthenon«Προσφέροντας στους επιβάτες και στους επισκέπτες του αεροδρομίου μας ένα «βήμα» γνώμης για την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα, συμβάλλουμε και εμείς στην ενίσχυση της εθνικής εκστρατείας της χώρας μας. Πιστεύουμε ότι το αεροδρόμιο, ως σταυροδρόμι πολιτισμών, είναι ιδανικός τόπος για να αποτυπωθούν οι απόψεις των επισκεπτών της Αθήνας για ένα ζήτημα που αφορά ευρύτερα την παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά», δήλωσε η Ιωάννα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του αεροδρομίου της Αθήνας. «Η πρωτοβουλία αυτή προσθέτει ακόμη ένα σημαντικό κρίκο στην αλυσίδα των συστηματικών δράσεων του αεροδρομίου για την πόλη μας, η οποία σημειώνει ήδη ιδιαίτερα δυναμική ανάκαμψη ως τουριστικός προορισμός».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.