Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Παρών και στη φετινή Philoxenia o HAPCO

Παρών και στη φετινή Philoxenia o HAPCO

HAPCO@Philoxenia 2014Μεγάλη αύξηση κατέγραψε, σύμφωνα με ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρίας ΔΕΘ-Helexpo, η επισκεψιμότητα στις εκθέσεις Philoxenia και Hotelia, καθώς από τις 13-16 Νοεμβρίου συνολικά 14.281 άτομα πέρασαν τις «πύλες» του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, η 30η Philoxenia παρουσίασε αύξηση επισκεψιμότητας κατά 54% με 12.074 επισκέπτες, σε σχέση με την περσινή διοργάνωση, ενώ η Hotelia, που πέρσι δεν ήταν ξεχωριστή έκθεση, αλλά ήταν ενταγμένη στη Philoxenia, συγκέντρωσε φέτος το ενδιαφέρον 2.207 επισκεπτών.

Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί ότι πέραν του αριθμού επισκεπτών, σημαντικό θέμα συζήτησης στους διαδρόμους του εκθεσιακού κέντρου αποτελούσε τόσο το πρόγραμμα Hosted Buyers, όσο και το πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων, καθώς αμφότερα παρουσίασαν διαφορετική εικόνα από την περσινή, που είχε κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις εκθετών και επισκεπτών.

Ο HAPCO συμμετείχε στην έκθεση ως συνεκθέτης με τον HATTA (Σύνδεσμος των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων), έχοντας ως εκπροσώπους τον Ταμία Δ.Σ., κ. Απόστολο Παλακίδη και την Υπεύθυνη Επικοινωνίας, κα Δώρα Σγάρτσου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.