Αρχική Αεροπορικά Νέα Η ETIHAD AIRWAYS ΚΑΙ Η ALITALIA ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΗΑΕ...

Η ETIHAD AIRWAYS ΚΑΙ Η ALITALIA ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΗΑΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΜΕ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΤΗΣΕΩΝ ΚΟΙΝΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ

alitalia & etihad airways• Οι  αεροπορικές εταιρείες θα προσφέρουν ένα συνδυασμό 35 πτήσεων την εβδομάδα μεταξύ της Ιταλίας και του Άμπου Ντάμπι

• Η Alitalia θα τριπλασιάσει την συχνότητα πτήσεων μεταξύ της Ιταλίας και του Άμπου Ντάμπι τον Μάρτιο του 2015 με νέα καθημερινά δρομολόγια από το Μιλάνο και τη Βενετία, με πτήσεις κοινού κωδικού της Etihad Airways και στις δύο διαδρομές

• Το επόμενο στάδιο της επέκτασης πτήσεων κοινού κωδικού θα περιλαμβάνει 15 δρομολόγια εσωτερικού της Alitalia από το αεροδρόμιο Fiumicino της Ρώμης, προσφέροντας στους ταξιδιώτες ακόμα περισσότερες επιλογές και ευκολία από το επόμενο έτος



Η Etihad Airways, και η Alitalia, πρόκειται σύμφωνα με ανακοίνωσή τους να ενισχύσουν τη σύνδεση μεταξύ Άμπου Ντάμπι και τριών από τις μεγαλύτερες πόλεις της Ιταλίας το επόμενο έτος, με συνδυασμένη διπλή καθημερινή πτήση προς το Μιλάνο και τη Ρώμη, καθώς και μια νέα ημερήσια πτήση από τη Βενετία.



Οι δύο εταιρείες υπέγραψαν μια σημαντική συμφωνία επέκτασης κοινού κωδικού πτήσεων αυτή την εβδομάδα, η οποία υπόκειται στην έγκριση της κυβέρνησης, που θα έχει ως αποτέλεσμα η Etihad Airways να τοποθετήσει τον κωδικό “ΕΥ” στη νέα καθημερινή πτήση της Alitalia μεταξύ Βενετίας και Άμπου Ντάμπι. Οι πτήσεις θα ξεκινήσουν στις 29 Μαρτίου 2015 με αεροσκάφος Airbus A330-200 με 20 θέσεις στην Business Class, 17 θέσεις στην Economy Plus Class, και 213 θέσεις στην Economy Class.



Επιπλέον, ο κωδικός “ΕΥ” θα τοποθετηθεί και στην επικείμενη καθημερινή πτήση της Alitalia μεταξύ Άμπου Ντάμπι και της παγκόσμια πρωτεύουσα της μόδας το Μιλάνο, η οποία ξεκινά επίσης στις 29 Μαρτίου 2015, και θα εκτελείται με αεροσκάφος Boeing 777 με 30 θέσεις στην Business Class, 24 θέσεις στην Economy Class Plus, και 239 θέσεις στην Economy Class. Η πτήση θα συνδυαστεί  με την δημοφιλή καθημερινή υπηρεσία της Etihad Airways μεταξύ των δύο πόλεων ώστε να προσφέρει στους επιβάτες της μια άνετη σύνδεση διπλής ημερήσιας συχνότητας.



Οι δύο αεροπορικές εταιρείες έχουν ήδη πτήσεις κοινού κωδικού σε καθημερινή βάση μεταξύ του Άμπου Ντάμπι και της Ρώμης, οι οποίες υπόκεινται στην έγκριση της κυβέρνησης. Η Etihad Airways θα  αναπτύξει  πτήσεις κοινού κωδικού σε 15 δρομολόγια εσωτερικού της Alitalia από το αεροδρόμιο Fiumicino της Ρώμης τον επόμενο χρόνο, προσφέροντας εκτεταμένη πρόσβαση προς και από τη χώρα.



Η συμφωνία κοινού κωδικού επεκτάθηκε μια εβδομάδα αφότου η Etihad Airways και η Alitalia έλαβαν έγκριση συγχώνευσης από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την προτεινόμενη στρατηγική συνεργασία, σύμφωνα με την οποία η Etihad Airways θα αποκτήσει το 49 τοις εκατό των μετοχών του Ιταλικού εθνικού αερομεταφορέα.



Ο James Hogan, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Etihad Airways, δήλωσε: «Η συμφωνία κοινού κωδικού πτήσεων  με την Alitalia εγκαινιάστηκε πριν από τέσσερα χρόνια, και η εταιρική σχέση έχει εξελιχθεί σε μια ηχηρή εμπορική επιτυχία. Είναι σημαντικό, να παρέχουμε στους επιχειρηματίες και στους ταξιδιώτες αναψυχής μια ενισχυμένη, και σύντομα απαράμιλλη, πρόσβαση εντός και εκτός της Ιταλίας». 



«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να διευρύνουμε αυτή την επιτυχημένη σχέση με την ένταξη της καθημερινής πτήσης της Alitalia από το Μιλάνο στο Αμπού Ντάμπι, η οποία συμπληρώνει τη δική μας καθημερινή υπηρεσία μεταξύ των δύο πόλεων. Επιπλέον με τις πτήσεις κοινού κωδικού μέσω της νέας υπηρεσίας της Alitalia προς τη Βενετία, θα προσφέρει πρόσβαση για πρώτη φορά σε έναν από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς της Ιταλίας, , όχι μόνο με την αναμενόμενη ζήτηση από την περιοχή του ΣΣΚ, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, αλλά και από τις ασιατικές αγορές, όπως η Κίνα, η Ιαπωνία και η Κορέα». 
 


Για τις πτήσεις κοινού κωδικού μπορεί να γίνει κράτηση από τις 28 Νοεμβρίου 2014 στην ιστοσελίδα  etihad.com, είτε μέσω των κέντρων επαφής της Etihad Airways, ή μέσω των ταξιδιωτικών πρακτόρων, για ταξίδια από τις 29 Μαρτίου 2015 και μετά.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.