Αρχική Αεροπορικά Νέα Ακύρωση πτήσεων της easyJet για την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Ακύρωση πτήσεων της easyJet για την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

easyjetΛόγω της συμμετοχής των Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας στην 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ, η easyjet ενημερώνει ότι θα ακυρωθούν οι πτήσεις από/προς την Ελλάδα την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014.

Οι επιβάτες των πτήσεων που επηρεάζονται, μπορούν να αλλάξουν την πτήση τους χωρίς καμία επιπλέον χρέωση στο www.easyJet.com/manage bookings ή να λάβουν επιστροφή χρημάτων.

Συμβουλεύουμε τους επιβάτες που ταξιδεύουν στις 27/11/14, να ελέγξουν την κατάσταση της πτήσης τους στη σελίδα Flight Tracker της easyJet  στο www. easyJet.com, πριν την αναχώρηση τους για το αεροδρόμιο.   

Αν και η κατάσταση αυτή είναι πέραν από τον έλεγχό μας, θα θέλαμε να ζητήσουμε συγγνώμη από τους επιβάτες μας για την οποιαδήποτε αναστάτωση στην οποία υπόκεινται και θέλουμε να τους διαβεβαιώσουμε ότι θα προβούμε σε κάθε δυνατή ενέργεια ώστε να μειώσουμε στο ελάχιστο δυνατόν την αναστάτωση τους.    

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.