Αρχική General NEW HOTEL: Επίσημος χορηγός φιλοξενίας του 32ου Αυθεντικού Μαραθώνιου Αθηνών

NEW HOTEL: Επίσημος χορηγός φιλοξενίας του 32ου Αυθεντικού Μαραθώνιου Αθηνών

NEW HOTELΟ όμιλος Yes!Hotels συνεχίζει να προάγει τα κοινωνικά δρώμενα της Αθήνας, συμμετέχοντας ενεργά στο πολιτιστικό φάσμα της πόλης. Με στόχο την έμπρακτη στήριξη θετικών δράσεων, τα ξενοδοχεία του Ομίλου (Semiramis, New Hotel, Periscope, Twentyone, Kefalari Suites) συμβάλλουν ουσιαστικά στον εγχώριο τουρισμό μέσα από την προσφορά φιλοξενίας σε ποικίλες διοργανώσεις.
 
Για δεύτερη συνεχή χρονιά, το  διεθνώς αναγνωρισμένο ξενοδοχείο New Hotel, στη γραφική περιοχή της Πλάκας, συμμετέχει ως επίσημος χορηγός φιλοξενίας στη μεγαλύτερη διεθνή αθλητική οργάνωση της πόλης: τον 32ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών που θα διεξαχθεί στις 9 Νοεμβρίου. Το New Hotel θα φιλοξενήσει και φέτος διακεκριμένους αθλητές και προσωπικότητες διεθνούς κύρους που θα βρεθούν στην Ελλάδα στο πλαίσιο του Μαραθωνίου Αθηνών, ενισχύοντας τον εγχώριο πολιτιστικό και αθλητικό τουρισμό και αναδεικνύοντας την αυθεντική ελληνική φιλοξενία διεθνώς. Το έναυσμα δόθηκε την Τρίτη 7 Οκτωβρίου δόθηκε, με τη Συνέντευξη Τύπου που παρατέθηκε στο χώρο του ξενοδοχείου, παρουσία σημαντικών εκπροσώπων του αθλητικού, κοινωνικού και πολιτικού κόσμου καθώς και της Υπουργού Τουρισμού, Όλγας Κεφαλογιάννη.
 
Τα ξενοδοχεία του Ομίλου Yes!Hotels, στο πλαίσιο του προγράμματος ‘Είμαστε ερωτευμένοι με τη γειτονιά μας’ συνεχίζουν να στηρίζουν πρωτοβουλίες ανάπλασης, κοινωφελείς δράσεις και φιλοξενούν διακεκριμένες προσωπικότητες, αθλητές, καλλιτέχνες παγκοσμίου φήμης και σημαντικούς εκπροσώπους των γραμμάτων και των τεχνών, συμβάλλοντας παράλληλα στην ανάδειξη της πολιτιστικής και κοινωνικής ζωής της πόλης και ενισχύοντας το κοινωνικό πρόσωπο της Αθήνας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.