Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Το 2ο Συνέδριο Luxury Hospitality στην Αθήνα – Οκτώβριος 13-14, 2014

Το 2ο Συνέδριο Luxury Hospitality στην Αθήνα – Οκτώβριος 13-14, 2014

Luxury Hospitality 2013Η The International New York Times  και η Σχολή Ecole hôtelière de Lausanne θα φιλοξενήσουν το 2ο συνέδριο Luxury Hospitality στις 13 και 14 Οκτωβρίου, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία στην Αθήνα. Εμπειρογνώμονες του κλάδου έχουν προσκληθεί να «επιβιβαστούν» στην «Αναζήτηση για Πολυτελείς Εμπειρίες» και να επανεξετάσουν τι ορίζει την έννοια της πολυτέλειας.

Φέτος, σε συνδυασμό με το Συνέδριο Mediterranean Luxury Travel, το Luxury Hospitality θα συγκεντρώσει μια υψηλού επιπέδου αντιπροσωπεία απο ιδιοκτήτες κρουαζιέρας και ξενοδοχείων, μέλη του τουριστικού συμβουλίου και εμπορικούς διευθυντές, επενδυτές, σύμβουλους και προμηθευτές με σκοπό να συζητήτουν για τη βελτίωση της επιχειρηματικότητας στην πολυτελή φιλοξενία. Το πρόγραμμα θα διερευνήσει τρόπους για την βελτιστοποίηση των σχέσεων ξενοδοχείου-επισκεπτών, για την εφαρμογή καινοτομίας και τεχνολογίας στην υπηρεσία και ανάπτυξη της πολυτελούς φιλοξενίας στις κρουαζιέρες και στα ξενοδοχεία.

Στους ομιλητές περιλαμβάνονται οι : Kurt Kupper, CEO, Reuge; Eddie Sahakian, Owner, Davidoff of London; Ferit F. Sahenk, Chairman, Dogus Group; Varun Sharma, Host and Executive Producer, Inside Luxury; Travel John Spence, Founder, Chairman & CEO, Karma Royal Group; Andreas Stylianopoulos, President & CEO, Navigator Travel & Tourist Services; Giorgos Kaminis, Mayor of Athens; Katerina Katopis, Director, Dolphin Capital Partners; Samad Laaroussi, Holder of the Chair of Luxury Hospitality, École hôtelière de Lausanne; Nick Van Marken, Global Head – Hospitality, Travel, Hospitality & Leisure Industry Group, Deloitte LLP; Deepak Ohri, CEO, Lebua Hotels & Resorts; Nic Marks, CEO, Happiness Works; MPS Puri, CEO, Nira Hotels; Derek Picot, Vice President & Regional General Manager – Europe, Jumeirah; David Sadigh, Founder & CEO, Digital Luxury Group; Duncan O’Rourke, COO, Kempinski Hotels

Ο Stephen Dunbar-Johnson, Πρόεδρος, της εταιρείας International, New York Times και ο Καθηγητής Michel Rochat, Γενικός Διευθυντής της Ecole hôtelière de Lausanne τόνισαν ότι: “Σε συνέχεια του επιτυχημένου εναρκτήριου συνεδρίου στη Λωζάννη το 2013, είμαστε ευτυχείς που καλωσορίζουμε τους ομιλητές και σύνεδρους στην Αθήνα, με στόχο, να διερευνήσουν αυτή τη πολύπλοκη αγορά που είναι η πολυτελής φιλοξενία. Ελπίζουμε οι συμμετέχοντες να ωφεληθούν απο την εμπειρία των ομιλητών μας και, πάνω απ’όλα, από την απίστευτη ευκαιρία για δικτύωση που προσφέρει το συνέδριο Luxury Hospitality”.

Για το ολοκληρωμένο πρόγραμμα και τον κατάλογο των ομιλητών, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Luxury Hospitality (www.luxuryhospitalityleaders.com). Επίσης μπορείτε να ενημερώνεστε για τις ανακοινώσεις που αφορούν επιπρόσθετους ομιλητές και για τις ιστορίες του luxury hospitality που γίνοναι πρωτοσέλιδα στο Twitter ακολουθώντας  @NYTconf.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.