Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Τα 100% Hotel Design Awards στο 100% Hotel Show 2015

Τα 100% Hotel Design Awards στο 100% Hotel Show 2015

hotel show awardsΤο 100% Hotel Show 2015 επανέρχεται δυναμικά στο Μ.Ε.Κ. Παιανίας στις 24-26 Ιανουαρίου, 2015 και παρουσιάζει για πρώτη φορά τα 100% Hotel Design Awards.
 
Στόχος των 100% Hotel Design Awards είναι να παρουσιάσουν τις πλέον καινοτόμες και λειτουργικές ιδέες που έχουν εφαρμοστεί στον ξενοδοχειακό κλάδο, αλλά και να αναδείξουν Αρχιτέκτονες και Σχεδιαστές που ξεχωρίζουν για την οπτική και το έργο τους.
 
Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν αρχιτεκτονικά γραφεία αλλά και οι άμεσα σχετιζόμενοι με το έργο, όπως οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες των ξενοδοχείων ή ακόμα και εταιρείες management.

Η πλειοψηφία των κατηγοριών αφορά υλοποιημένα έργα, ωστόσο ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στην ειδική κατηγορία «Οικονομικές Προτάσεις Ανακαίνισης», στην οποία μπορούν να λάβουν μέρος και μη υλοποιημένα έργα. Οι συγκεκριμένες προτάσεις αναμένεται να βρεθούν στο επίκεντρο της προσοχής των ξενοδόχων.
 
Προτάσεις θα γίνονται αποδεκτές προς αξιολόγηση μέχρι και την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2014.
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.