Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Σεμινάριο στη Καβάλα για όσους ενδιαφέρονται να γίνουν εξερευνητές Σπηλαίων

Σεμινάριο στη Καβάλα για όσους ενδιαφέρονται να γίνουν εξερευνητές Σπηλαίων

Dragon_Cave_3Στη δημιουργία πυρήνα εξερευνητών σπηλαίων του νομού Καβάλας, στοχεύουν ενέργειες που θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα.

Ο σχηματισμός ομάδας εξερευνητών σπηλαίων αποβλέπει στη συστηματική καταγραφή και συλλογή στοιχείων για τα σπήλαια της ευρύτερης περιοχής, βοηθώντας έτσι στη διαφύλαξη του φυσικού πλούτου που κρύβεται στον ορεινό όγκο της περιφέρειας.

Προς αυτή την κατεύθυνση, διοργανώνεται σπηλαιολογικό σεμινάριο στην Καβάλα από την Εταιρεία Σπηλαιολογικών Ερευνών Θεσσαλίας «Ο Χείρων», υπό την αιγίδα της Σπηλαιολογικής Ομοσπονδίας Ελλάδος και με συνδιοργανωτή την Διασωστική Ομάδα Καβάλας.

Η διάρκεια του σεμιναρίου θα είναι από τις 31 Οκτωβρίου έως τις 23 Νοεμβρίου, ενώ στις 24 Νοεμβρίου θα γίνει απονομή βεβαιώσεων στους επιτυχόντες.

Οι εισηγήσεις του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα εκπαίδευσης της Διασωστικής Ομάδας Καβάλας (κτήρια Παιδόπολης, Άγιος Λουκάς) και η πρακτική άσκηση σε σπήλαια της περιοχής.

Κύρια θέματα που θα αναπτυχθούν είναι: Γεωλογία, χαρτογράφηση, φωτογράφηση, αρχαιολογία, νομοθεσία, πρώτες βοήθειες, τεχνικές και υλικά σπηλαιοεξερεύνησης κ.α.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε κάθε ενδιαφερόμενο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.