Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Παραιτήθηκε από το ΤΑΙΠΕΔ ο Ανδρέας Ταπραντζής

Παραιτήθηκε από το ΤΑΙΠΕΔ ο Ανδρέας Ταπραντζής

Α_ΤaprantzisΕντύπωση και πολλά ερωτηματικά δημιούργησς, η παραίτηση του Ανδρέα Ταπραντζή από το ΤΑΙΠΕΔ, ο οποίος κατείχε τη θέση του Εντεταλμένου Συμβούλου του Ταμείου. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια για τις καθυστερήσεις που υπάρχουν σε ότι αφορά τις αποκρατικοποιήσεις και την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας. Δυσαρέσκεια, η οποία εκφράζεται κυρίως από την πλευρά της τρόικας.

Ο κ. Ταπραντζής, υπέβαλε την παραίτησή του λίγες μόνο ημέρες μετά τις δηλώσεις που είχε κάνει  σε συνέδρια και ξένα πρακτορεία για την πορεία των αποκρατικοποιήσεων. Στη συγκεκριμένη θέση βρισκόταν από το 2011, όταν δηλαδή συστάθηκε το ΤΑΙΠΕΔ και είναι χαρακτηριστικό ότι έχαιρε της εμπιστοσύνης της εκάστοτε κυβέρνησης και του οικονομικού επιτελείου γι αυτό και δεν έχει αντικατασταθεί μέχρι σήμερα. Όλα αυτά, δεν προμήνυαν την παραίτηση του κ. Ταπραντζή. Όμως, ο κ. Ταπραντζής φαίνεται πως έπεσε “θύμα” των δανειστών. 

Η τρόικα έχει εκφράσει και στο παρελθόν τη δυσφορία της για τις καθυστερήσεις των αποκρατικοποιήσεων και της ακίνητης περιουσίας. Γι αυτό, άλλωστε, είχαν “ξηλώσει” στελέχη του Ταμείου. Το θέμα αυτό χρεώθηκε στον παλαιότερο από το δ.σ. του ΤΑΙΠΕΔ καθώς πρόσφατα είχε αλλάξει η διοίκηση του Ταμείου με νέο πρόεδρο και νέο διευθύνοντα σύμβουλο.

Από την άλλη, υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι παραιτήθηκε, προκειμένου να αναλάβει τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου στην Avis. Η Avis ηγέτιδα εταιρία στην αγορά ενοικίασης και μισθώσεων αυτοκινήτων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.