Αρχική Αεροπορικά Νέα Η νέα Premium Economy Class απογειώνεται

Η νέα Premium Economy Class απογειώνεται

08_Premium Economy Kabine IIΤο πρώτο Boeing 747-8 εξοπλίζεται με την Premium Economy Class – Αποκλειστική ανεπίσημη παρουσίαση της μεγαλύτερης αναβάθμισης προϊόντος σε όλες τις κατηγορίες θέσης, στην ιστορία της Lufthansa.
Σήμερα, στις 11.00 το πρωί, αναχώρησε από το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης η έκτακτη πτήση LH 9880, που πραγματοποιήθηκε με αεροσκάφος Boeing 747-8 της Lufthansa, εξοπλισμένο με την καινούρια Premium Economy Class. Το αεροσκάφος, με αριθμό καταχώρησης D-AIYQ, είναι το πρώτο στο στόλο της Lufthansa που προσφέρει τη νέα αυτή κατηγορία θέσης. Οι ειδικοί της Lufthansa Technik τοποθέτησαν 32 καινούρια καθίσματα Premium Economy Class στο νέο Boeing 747-8 και πραγματοποίησαν όλους τους απαραίτητους ποιοτικούς ελέγχους.

Το αεροσκάφος, που ονομάζεται “Schleswig-Holstein”, ταξίδεψε πάνω από την ομώνυμη γερμανική περιφέρεια πραγματοποιώντας δίωρη πτήση.

“Σήμερα είμαστε θεατές μιας πραγματικής πρεμιέρας”, δήλωσε ο Karl Ulrich Garnadt, Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Lufthansa AG και Διευθύνων Σύμβουλος της Lufthansa German Airlines. “Εγκαινιάζουμε μια καινούρια κατηγορία θέσης, για πρώτη φορά ύστερα από 35 χρόνια,” δήλωσε ο ο κύριος Garnadt τονίζοντας ότι η Premium Economy είναι ένα σημαντικό κομμάτι της “μεγαλύτερης αναβάθμισης προϊόντος στην ιστορία της Lufthansa”. Μέχρι τα τέλη του ερχόμενου χρόνου, η Lufthansa θα έχει τροποποιήσει τις First, Business και Premium Economy Class σε όλο τον στόλο διηπειρωτικών πτήσεων, τηρώντας το πρόγραμμα και το επίπεδο ποιότητας. “Με την Premium Economy Class, θα προσφέρουμε την ευκαιρία σε περίπου 1.5 εκατομμύριο επιβάτες ετησίως, να επιλέγουν περισσότερη άνεση και ποιότητα σε οικονομικές τιμές,” δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Γερμανικής αεροπορικής εταιρίας.

Ήδη από την 1η Δεκεμβρίου, εννέα ημέρες νωρίτερα από ό,τι ήταν προγραμματισμένο, οι επιβάτες της Lufthansa θα μπορούν να απολαμβάνουν την Premium Economy Class σε όλες τις πτήσεις του στόλου αεροσκαφών Boeing 747-8,  τα οποία θα προσφέρουν μακράν την πιο κορυφαία και αποκλειστική ταξιδιωτική εμπειρία που προσφέρει η Lufthansa.

Τα καθίσματα της Premium Economy Class θα καταλαμβάνουν περίπου το 10% της συνολικής χωρητικότητας θέσεων σε κάθε αεροσκάφος μεσαίας ατράκτου. Τους επόμενους μήνες, η Lufthansa θα τοποθετήσει νέα καθίσματα σε 21 αεροσκάφη Airbus A330-300 και 52 Airbus A380-800. Στα αεροσκάφη Boeing 747-8, 32 καθίσματα θα τροποποιηθούν σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Premium Economy Class. Η αεροπορική εταιρία έχει αναθέσει την κατασκευή 3.600 καθισμάτων στην εταιρία ZIM.

“Οι κρατήσεις που έχουν γίνει μέχρι σήμερα ξεπερνούν κάθε προσδοκία μας”, πρόσθεσε ο κύριος Garnadt. “Αυτό σημαίνει ότι οι επιβάτες έχουν ενθουσιαστεί με τη νέα μας αυτή υπηρεσία. Προσελκύουμε όχι μόνο τους επιβάτες που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους και ενδιαφέρονται για οικονομικές τιμές αλλά και τον ταχύτατα αυξανόμενο αριθμό επιβατών, που δεν θέλουν να χάσουν τις ανέσεις τους εν πττήσει, ακόμη και στις διακοπές τους.”

Παράλληλα με την Premium Economy Class, η Lufthansa προχωρά με εντατικούς ρυθμούς στην αναβάθμιση της First και Business Class στα αεροσκάφη διηπειρωτικών διαδρομών. Όλα αυτά τα ποιοτικά μέτρα πρόκειται να ολοκληρωθούν μέχρι τα τέλη καλοκαιριού του 2015, οπότε η Lufthansa θα μπορεί να προσφέρει στους επιβάτες σε όλες τις κατηγορίες θέσεων, την αποκλειστική ταξιδιωτική εμπειρία μιας βραβευμένης με πέντε αστέρια First Class και μιας νέας Business Class, όπου τα καθίσματα μετατρέπονται σε ένα άνετο κρεβάτι μήκους 1,98 μ., απλά και μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού.

“Πιστεύω ακράδαντα ότι με αυτό το σύνολο υπηρεσιών και προϊόντων, θα επιτύχουμε το στόχο μας να αναδειχθούμε στην πρώτη Αεροπορική Εταιρία Πέντε Αστέρων στη Δύση ”, δήλωσε ο κύριος Garnadt.

Επί του παρόντος, η Lufthansa προσφέρει ειδικές προνομιακές τιμές γνωριμίας στις πτήσεις όπου προσφέρεται η Premium Economy Class. Για παράδειγμα, οι τιμές για ένα αεροπορικό εισιτήριο με επιστροφή προς Νέα Υόρκη, ξεκινούν από 1.067 Ευρώ, ενώ οι επιβάτες προς Δελχί, μπορούν να απολαύσουν τη νέα ταξιδιωτική εμπειρία με μόλις 1.199 Ευρώ.

Επιπλέον, δεν υπάρχουν τέλη αλλαγής κράτησης, για επιβάτες που επιθυμούν να αλλάξουν το εισιτήριό τους από Economy σε Premium Economy Class. Μόλις αρχίσει η διάθεση της Premium Economy Class σε κάποιο δρομολόγιο, η κράτηση σε Economy Class μπορεί να αναβαθμιστεί σε Premium Economy Class. Το μόνο που χρειάζεται είναι να καταβάλουν οι επιβάτες τη διαφορά τιμής μεταξύ των δύο εισιτηρίων, με την προϋπόθεση ότι δεν έχει γίνει καμία αλλαγή στις πτήσεις που είχαν ήδη κρατηθεί. Ο όρος αυτός ισχύει ακόμη και αν το πρώτο εισιτήριο είχε κρατηθεί σε τιμή που δεν επέτρεπε αλλαγή κράτησης.

Προκειμένου να κάνει γνωστή τη νέα Premium Economy Class στην αγορά, η Lufthansa έχει ήδη ξεκινήσει από τα μέσα Σεπτεμβρίου ενημερωτική διαφημιστική καμπάνια στη Γερμανία. Η βασική διαφημιστική καμπάνια είναι η τηλεοπτική καμπάνια “Recorder”, στην οποία εμφανίζεται ο βρετανός μουσικός Duncan Townsend να απολαμβάνει για πρώτη φορά τις νέες παροχές και ανέσεις της Premium Economy Class. Κρατώντας μια συσκευή ηχογράφησης, συνδυάζει πολλούς διαφορετικούς ήχους που ακούει στο ταξίδι σε ένα ρυθμό, που στο τέλος εξελίσσεται σε μια εκδοχή του τραγουδιού  “Rebel Yell”: “More, more, more…” του  Billy Idol.

Μπορείτε να δείτε τις επιπλέον παροχές της Premium Economy Class στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μέσω hashtag #premiumtime. Τα προνόμια της Premium Economy παρουσιάζονται δημιουργικά μέσα από μια ομάδα καλλιτεχνών και διασημοτήτων.  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.