Αρχική Βραβεία Διακρίθηκε ως Εθνικός Πρωταθλητής στα European Business Awards 2014 η Hellenic Seaplanes.

Διακρίθηκε ως Εθνικός Πρωταθλητής στα European Business Awards 2014 η Hellenic Seaplanes.

Hellenic_SEa_planesΗ Ελληνική εταιρεία HELLENIC SEAPLANESS  επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες της Ευρώπης στα φετινά European Business Awards – Ευρωπαϊκά Επιχειρηματικά Βραβεία  αποσπώντας τον τίτλο του Εθνικού Πρωταθλητή. Στον όγδοο κατά σειρά διαγωνισμό που διοργανώθηκε φέτος, η HELLENIC SEAPLANESS κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα  σε 24.000 επιχειρήσεις που έλαβαν μέρος από 33 ευρωπαϊκές χώρες,  περνώντας στη δεύτερη φάση της διαγωνιστικής διαδικασίας.
Μια Επιτροπή κριτών αποτελούμενη από ακαδημαϊκούς και επιχειρηματίες από όλη την Ευρώπη θα αξιολογήσει  τα βίντεο των  εθνικών πρωταθλητών, και θα απονείμει το πολυπόθητο «Ruband’Honneur» στην καλύτερη εταιρεία της κάθε ομάδας, εξασφαλίζοντάς της το «εισιτήριο» για το μεγάλο τελικό το 2015. Επίσης, όλοι οι εθνικοί πρωταθλητές θα λάβουν παράλληλα μέρος και σε δημόσια ψηφοφορία όπου θα κριθούν οι εθνικοί πρωταθλητές για την κάθε χώρα. Πέρυσι καταχωρήθηκαν περισσότερες από 93.000 ψήφοι, ενώ πάνω από 400.000 άνθρωποι επισκέφθηκαν την ιστοσελίδα των European Business Awards (EBA) κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού.
Η HELLENIC SEAPLANES ιδρύθηκε τον Μάιο του 2013 έχοντας ως αντικείμενο την εξασφάλιση της λειτουργίας όσο το δυνατόν περισσότερων Υδατοδρομίων στην Ελλάδα.  Στόχος είναι η ανάπτυξη ενός σημαντικού δικτύου Υδατοδρομίων σε όλη τη χώρα καθώς και η επιχειρησιακή σύνδεση των προορισμών με υδροπλάνα, μέσω των οποίων η εταιρεία επιχειρεί να αλλάξει  την δημογραφία του τουρισμού στην χώρα μας. Με τη διεξαγωγή πτήσεων από λιμάνι σε λιμάνι και την ανάπτυξη συνεχώς νέων προορισμών θα προσφέρει στον επισκέπτη μια ασφαλή και γρήγορη λύση που θα δώσει τέλος στις πολύωρες, άβολες και αργές μετακινήσεις, ενώ ταυτόχρονα θα συμβάλλει στην τουριστική ανάπτυξη της χώρας μας δίνοντας μια νέα πνοή στο τουριστικό προϊόν με νέες εναλλακτικές μορφές τουρισμού αλλά και νέες θέσεις εργασίας.
Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της HELLENIC SEAPLANES, κ. Νικόλας Χαραλάμπους ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είμαστε πολύ ευτυχείς που η εταιρεία μας επιλέχθηκε για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα, ως εθνικός πρωταθλητής, για το βραβείο επιχειρηματικότητας της χρονιάς. Ο θεσμός των European Business Awards είναι ευρέως αναγνωρισμένος για την παρουσία των πιο δυναμικών ευρωπαϊκών εταιρειών και πιστεύουμε ότι θα μας δώσει μια εξαιρετική ευκαιρία να γνωστοποιήσουμε την επιτυχία μας σε όλη την Ευρώπη».
«Η επιλογή μας ως Εθνικού Πρωταθλητή που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε έναν τόσο σημαντικό θεσμό είναι μια μεγάλη αναγνώριση που μας δίνει δύναμη, κουράγιο και πείσμα να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας για να γίνουν τα υδροπλάνα στην  Ελλάδα πραγματικότητα» τόνισε ο κ. Μιχάλης Ασσαριώτης, Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της HELLENIC SEAPLANES.
Τα συγχαρητήριά του στη HELLENIC SEAPLANES για την επιλογή της ως εθνικού πρωταθλητή έδωσε ο κ. AdrianTripp, Διευθύνων Σύμβουλος των European Business Awards, υπογραμμίζοντας τη σημασία του θεσμού, ο οποίος βοηθά τις επιχειρήσεις να βελτιώσουν την ανταγωνιστικότητα τους σε ολόκληρη την Ευρώπη. Από την πλευρά του ο Jean Stephens, Διευθύνων Σύμβουλος της RSM International, δήλωσε πως κάθε χρόνο, ο διαγωνισμός γίνεται πιο σκληρός και πιο ανταγωνιστικός, καθώς περισσότερες επιχειρήσεις, διαφόρων μεγεθών και σε όλους τους τομείς, επιλέγουν να λάβουν μέρος. «Με τον αυξανόμενο αριθμό συμμετοχών και χωρών, φέτος φαίνεται να είναι ο πιο δύσκολος διαγωνισμός μέχρι τώρα. Θα είναι συναρπαστικό να παρακολουθήσουμε τις εξελίξεις καθώς προχωρούμε μέσα στον επόμενο γύρο».
Τα European Business Awards στηρίζονται από την RSM International, η οποία είναι η 7η μεγαλύτερη ελεγκτική και συμβουλευτική εταιρεία, με  μια σημαντική παρουσία σε όλη την Ευρώπη, και έχουν ως σκοπό την αναγνώριση και επιβράβευση της αριστείας,  των βέλτιστων πρακτικών και της καινοτομίας σε ολόκληρη την κοινότητα των ευρωπαϊκών επιχειρήσεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.