Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Στο Travel Massive Athens TBEX Party περισσότεροι από 200 ταξιδιωτικοί bloggers και...

Στο Travel Massive Athens TBEX Party περισσότεροι από 200 ταξιδιωτικοί bloggers και επαγγελματίες του τουρισμού

Travel Massive Athens TBEX Party Το Travel Massive Athens TBEX Party, το πάρτι της διεθνής κοινότητας Travel Massive στην Αθήνα,  όπου παρευρέθηκαν περισσότεροι από 200 ταξιδιωτικοί bloggers και επαγγελματίες του τουρισμού, διοργάνωσαν, η  Travelplanet24 και το Dopios.Travel Massive Athens TBEX Party1Travel Massive Athens TBEX Party2
Το πάρτι του Travel Massive στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου, στον χώρο εκδηλώσεων του Impact Hub Athens στο κέντρο της Αθήνας, με την υποστήριξη της εταιρείας Travel Blog Success , την χορηγία των τυριών και παραδοσιακών εδεσμάτων από το Τυροκομείο Κωσταρέλου και την ευγενική προσφορά Metaxa με μέλι από την εταιρεία W.S Karoulias. Η εκδήλωση διοργανώθηκε και χορηγήθηκε από το Travelplanet24 και το Dopios, μέσα από την διεθνή κοινότητα του Travel Massive, η οποία δίνει την ευκαιρία να διοργανωθούν εκδηλώσεις τοπικού χαρακτήρα για την γνωριμία και ανταλλαγή απόψεων διαφόρων ταξιδιωτικών και τουριστικών επιχειρήσεων, travel bloggers και δημοσιογράφων.
Στην εκδήλωση του Travel Massive Athens  που διοργανώθηκε στα πλαίσια του «Travel Bloggers Exchange – TBEX Europe 2014» παρευρέθηκαν  περισσότεροι από 200 ταξιδιωτικοί bloggers και συγγραφείς τουριστικών media από όλο τον κόσμο και επαγγελματίες από διαφορετικούς τομείς του τουριστικού κλάδου, όπως εκπρόσωποι ξενοδοχείων της Αθήνας, τουριστικά γραφεία, αεροπορικές εταιρείες και δημοσιογράφοι.
Οι συναντήσεις Travel Massive Athens ξεκίνησαν τον Σεπτέμβριο του 2013 και θα πραγματοποιούνται κάθε 4 μήνες με σκοπό να δίνεται η ευκαιρία σε επαγγελματίες του χώρου να ανταλλάσουν τις απόψεις τους και να παρουσιάσουν καινοτόμες ιδέες των δραστηριοτήτων τους. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ακολουθούν την ομάδα Travel Massive Athens, να μαθαίνουν νέα για τις δραστηριότητες της καθώς και να ενημερώνονται για μελλοντικές εκδηλώσεις μέσα από το facebook group, Travel Massive Athens.
Προφίλ :
Η Travelplanet24.com, μία από τις 20 μεγαλύτερες e-commerce εταιρείες στην Ελλάδα, ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2005, παρέχοντας και αναπτύσσοντας υψηλής ποιότητας διαδικτυακά συστήματα κράτησης ακτοπλοϊκών και αεροπορικών εισιτηρίων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Από την έναρξή της η Travelplanet24, με δέσμευση στην ανάπτυξη πρωτοποριακής τεχνολογίας και την καλύτερη υποστήριξη των πελατών έχει εξαπλωθεί σε περισσότερες από 37 χώρες κάτω από  την επωνυμία Tripsta. Η  Travelplanet24 έχει γραφεία στην Αθήνα, το Βουκουρέστι και το Σάο Πάολο – και συγκαταλέγεται ανάμεσα στα 3 μεγαλύτερα online travel agencies της Νοτιοανατολικής Ευρώπης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.