Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά ΟΛΠ: Σύγκλιση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης

ΟΛΠ: Σύγκλιση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης

Olp-car-terminal-300x225Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΛΠ Α.Ε. αποφάσισε τη Σύγκλιση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων για την Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014, ώρα 10:00 με θέματα:
Υποβολή προς έγκριση του Σχεδίου Συμφωνητικού Β΄ Τροποποίησης μεταξύ ΟΛΠ και ΣΕΠ για την κατασκευή του δυτικού Προβλήτα ΙΙΙ και την ανακαίνιση του Προβλήτα ΙΙ και ΙΙΙ με νέο εξοπλισμό, ύψους επένδυσης 230.000.000 Ευρώ.
Έγκριση εκλογής μελών Δ.Σ., τα οποία εξελέγησαν πρόσφατα (εκπρόσωπος Δήμου Πειραιά, ο Δήμαρχος κ. Ι. Μώραλης και ο κ. Αθανάσιος Λιάγκος, εκπρόσωπος των μετόχων).
Για ενημέρωση των κ.κ. μετόχων, πέραν των απαιτούμενων σύμφωνα με το Ν. 2190/1920 «περί Ανωνύμων Εταιριών» όπως ισχύει σήμερα, αναρτώνται στην ιστοσελίδα του ΟΛΠ Α.Ε. :
(α)  η Πρόσκληση Σύγκλισης της Γ.Σ.
(β) η Εισήγηση του Δ.Σ. προς τους μετόχους
(γ) η Πράξη 3377/2014 του VI Τμήματος του Ελεγκτικού Συνεδρίου
(δ) το κείμενο του ιδιωτικού Συμφωνητικού το οποίο καταρτίσθηκε μεταξύ ΟΛΠ Α.Ε. και Σ.Ε.Π. Α.Ε. το 2013 και υποβλήθηκε στο Ελεγκτικό Συνέδριο και
(ε) Το κείμενο των εκπροσώπων των εργαζομένων, το οποίο κατατέθηκε στο Δ.Σ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.