Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου στηρίζει τη συμμετοχή της Περιφέρειας Θεσσαλίας σε Διεθνή...

Η Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου στηρίζει τη συμμετοχή της Περιφέρειας Θεσσαλίας σε Διεθνή Έκθεση του Λονδίνου

PB054784-1Λόγω των έντονων αντιδράσεων που προκλήθηκαν από τη συμμετοχή των Δήμων και της Περιφέρειας στις Διεθνείς Εκθέσεις, η Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου ανακοίνωσε ότι, γίνεται αρωγός σε τέτοιου είδους προσπάθειες τις οποίες στηρίζει απόλυτα και τις θεωρεί αναγκαίες.

Θέλουμε να επισημάνουμε, συνεχίζει η ανακοίνωσή της, πως μέσα από τη συμμετοχή σε Διεθνείς Εκθέσεις προβάλλεται και διαφημίζεται ο κάθε προορισμός. Σημαντικές συναντήσεις με tour operators, αεροπορικές εταιρείες, εταιρείες κρουαζιερόπλοιων είναι μόνο μερικά από όσα διαδραματίζονται κατά τη διάρκεια των εκθέσεων. Πολύ σημαντικό στοιχείο η συμμετοχή του κόσμου, ο οποίος όλο και περισσότερο μαθαίνει τους προορισμούς μας.

Σημαντικός παράγοντας η αγγλική αγορά όπου έχουμε περίπου 75.000 αφίξεις με μέσο όρο 10 διανυκτερεύσεις κατά άτομο και τα χρήματα που ξοδεύει υπολογίζονται σε 50€ ημερησίως σε διαμονή, φαγητό, εστίαση και διασκέδαση. Υπολογίζεται δηλαδή ο τζίρος περίπου στα 37,5 εκατομμύρια.

Για τους παραπάνω λόγους η συμμετοχή στις εκθέσεις κατά τη διάρκεια του χειμώνα κρίνεται επιτακτική και η προσπάθεια θα πρέπει να διευρυνθεί και να ενισχυθεί και όχι να καταστρατηγείται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.