Αρχική Αεροπορικά Νέα Singapore Airlines: Με δύο απευθείας πτήσεις συνεχίζει το καλοκαίρι του 2015

Singapore Airlines: Με δύο απευθείας πτήσεις συνεχίζει το καλοκαίρι του 2015

SIA-a333-1Μετά από μια επιτυχημένη θερινή σαιζόν απευθείας πτήσεων από το Ελευθέριος Βενιζέλος προς τη Σιγκαπούρη, η Singapore Airlines, ανακοίνωσε τη λειτουργία των απευθείας πτήσεών της από και προς την Ελλάδα και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού του 2015.

Οι απευθείας πτήσεις της Singapore Airlines από το Ελευθέριος Βενιζέλος προς το αεροδρόμιο Shangi της Σιγκαπούρης και από εκεί προς τους σημαντικότερους προορισμούς της Ασίας και Ωκεανίας και αντίστροφα, θα πραγματοποιούνται κατά την περίοδο 08 Ιουνίου – 08 Οκτωβρίου 2015 κάθε Δευτέρα και Πέμπτη με αεροσκάφη τύπου Boeing 777-200ER.

«Η σχέση του επιβατικού κοινού της Ελλάδας με τη Singapore Airlines μετρά πάνω από 40 χρόνια εμπιστοσύνης, αγάπης και προτίμησης» αναφέρει ο Τάκης Δημητρίου, Διευθύνων Σύμβουλος της Asian Aviation, του επίσημου Εκπροσώπου της  Singapore Airlines στην Ελλάδα. «Η φετινή επαναλειτουργία των απευθείας πτήσεων από και προς την ελληνική πρωτεύουσα εξυπηρέτησε, όπως αναμενόταν, ένα μεγάλο αριθμό Ελλήνων τουριστών και Ελλήνων της Διασποράς της Αυστραλίας, καθώς και διεθνών επιβατών από την Ασία που επέλεξαν να ταξίδεψαν προς τη χώρα μας με τη Singapore Airlines για τουριστικούς και επαγγελματικούς λόγους. Λόγω της θετικής ανταπόκρισης και της ζήτησης του επιβατικού κοινού, η Singapore Airlines αποφάσισε να συνεχίσει τη λειτουργία των απευθείας πτήσεών της από την Ελλάδα και κατά το καλοκαίρι του 2015».

Η Singapore Airlines εξυπηρετεί την αγορά της Ελλάδας όλο το χρόνο με 33 πτήσεις που πραγματοποιούνται εβδομαδιαίως από Αθήνα προς Σιγκαπούρη με τις Turkish Airlines και Aegean Airlines μέσω Κωνσταντινούπολης, καθώς και με πτήσεις κοινού κωδικού της Aegean Airlines μέσω Μιλάνου, Μονάχου, Φρανκφούρτης και Λονδίνου. Παράλληλα, η εταιρία πραγματοποιεί 14 πτήσεις εβδομαδιαίως από Θεσσαλονίκη προς Σιγκαπούρη μέσω Μονάχου και Φρανκφούρτης με πτήσεις κοινού κωδικού της Aegean Airlines.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.