Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά O Lee Price, δημοσιογράφος της βρετανικής εφημερίδας The Sun, φιλοξενούμενος της Trésor...

O Lee Price, δημοσιογράφος της βρετανικής εφημερίδας The Sun, φιλοξενούμενος της Trésor Hotels & Resorts στα Τρίκαλα

Ιππασία στο δάσος Περτουλίου_Lee Price_The Sun JournalistΟ κος Lee Price, υποψήφιος για «βραβείο νεότερου δημοσιογράφου» στην Αγγλία και δημοσιογράφος της βρετανικής εφημερίδας The Sun, με περισσότερους από 3.000.000 αναγνώστες καθημερινά, επισκέφτηκε τα Τρίκαλα, φιλοξενούμενος της Trésor Hotels & Resorts  με στόχο την προβολή της περιοχής στην βρετανική εφημερίδα.

Το δημοσιογραφικό ταξίδι στην Ελλάδα, που οργανώθηκε από την DK Associates που εδρεύει στο Λονδίνο, πραγματοποιήθηκε στα Τρίκαλα, από τις 6 έως 9 Σεπτεμβρίου.
 

Ο κος Lee Price φιλοξενήθηκε στο city boutique hotel Ananti City Resort, μέλος της Trésor Hotels & Resorts και είχε την ευκαιρία να γνωρίσει καλύτερα τη φύση του προορισμού, μέσα από τοπικές εμπειρίες, που οργάνωσε η Trésor Hotels.  Έτσι λοιπόν, απόλαυσε ποδηλατοβόλτα στα Τρίκαλα και ιππασία στο Περτούλι, με τη βοήθεια της Trekking Δυτικής Θεσσαλίας, αλλά και βόλτα στους επιβλητικούς βράχους των Μετεώρων, ενώ είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει τις τοπικές νοστιμιές, σε εστιατόριο στην παλιά πόλη των Τρικάλων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.