Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Hospitality.Next 2014, το συνέδριο που παρουσιάζει πετυχημένα case studies και στρατηγικές αύξησης...

Hospitality.Next 2014, το συνέδριο που παρουσιάζει πετυχημένα case studies και στρατηγικές αύξησης του per capita spending

Hospitality_nextΤο Hospitality.Next 2014, με διεθνώς διακεκριμένους hospitality experts και με πάνελ στα οποία συζητούν τα κορυφαία στελέχη της ελληνικής αγοράς τουρισμού,  θίγει το θέμα της κερδοφορίας και παρουσιάζει πετυχημένα case studies και στρατηγικές αύξησης του per capita spending.

Ο ελληνικός τουρισμός έχει καταγράψει ρεκόρ αφίξεων το 2014, χωρίς ωστόσο αυτές να μεταφράζονται σε αντίστοιχη αύξηση των εισπράξεων. Αυτό οδηγεί σύσσωμο τον κλάδο, επιχειρήσεις και φορείς, στην αναζήτηση τρόπων αύξησης της κερδοφορίας.  Η Boussias Communications και το Hotel & Restaurant διοργανώνουν την Τρίτη, 18 Nοεμβρίου 2014 στο Αμφιθέατρο Maroussi Plaza στην Αθήνα ένα συνέδριο που απαντά σε ερωτήματα όπως:

–  Ποιες από τις πετυχημένες πρακτικές που εκτίναξαν τα έσοδα τουριστικών επιχειρήσεων διεθνώς, αξίζει να ακολουθήσουμε;
–  Ποιες είναι οι υπηρεσίες που κάνουν πραγματικά τη διαφορά για τον πελάτη;
–  Πώς θα δημιουργήσουμε ξεχωριστές εμπειρίες στο χαμηλότερο δυνατό κόστος;

Επιβεβαιωμένοι διεθνείς ομιλητές του συνεδρίου είναι οι:
Caroline Cooper, Συγγραφέας του βιβλίου The Hotel Success Handbook, με περισσότερα από 26 χρόνια εμπειρίας σε συμβουλευτικούς και λειτουργικούς ρόλους στον χώρο της φιλοξενίας και σε κάποιες από τις 100 κορυφαίες επιχειρήσεις της Μεγάλης Βρετανίας. Ο τίτλος της παρουσίασής της στο συνέδριο είναι: “7 low cost strategies to woo your guests and keep them coming back”.

Adam Hamadache, συγγραφέας του βιβλίου Give Your Guest a WOW!, του Νο1 best-seller βιβλίου στην κατηγορία Hotel Industry στο Amazon. Ο Adam έχει συνεργαστεί με περισσότερα από 1.000 ξενοδοχεία, συμπεριλαμβανομένων των Marriott, των Best Western και των Hilton και εξειδικεύεται στη δημιουργία εξαιρετικών εντυπώσεων, ανεξαρτήτως προϋπολογισμού. Ο τίτλος της παρουσίασής του στο συνέδριο είναι:
How we delivered over 60.000 euros of business in 4 days”.

Για το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου, επισκεφτείτε το www.hospitalityconference.gr .

Για περισσότερες πληροφορίες

Ισαβέλλα Ζαμπετάκη
Δημοσιογράφος
Boussias Communications
email zampetaki@boussias.com
τηλ.    6978 683248

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.