Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Grekland Panorama 2015

Grekland Panorama 2015

04-panoramaΤο 2ο GREKLAND PANORAMA 2015, ανακοίνωσε η διοργανώτρια εταιρεία North Events, θα διοργανωθεί στις 13 – 15 Φεβρουάριο, στο μεγαλύτερο θολωτό εκθεσιακό κέντρο του κόσμου, το ERICSSON GLOBE, στην Στοκχόλμη, σε μά συνολική έκταση 4.200τμ. και προσδοκώντας σε τουλάχιστον 10.000 επισκέπτες.

Η έκθεση θα είναι ανοικτή για το κοινό, με δωρεάν είσοδο, το Σάββατο και την Κυριακή, 14 και 15 Φεβρουαρίου, από τις 10:00 έως και τις 18:00.
Την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου θα λάβουν χώρα εκδηλώσεις επαγγελματικής δικτύωσης για τους εκθέτες της έκθεσης με στελέχη και παράγοντες των τουριστικών αγορών της Σκανδιναβίας καθώς και η επίσημη τελετή έναρξης της έκθεσης.
Το GREKLAND PANORAMA τελεί υπό την Αιγίδα και Υποστήριξη του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ, του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, του Συνδέσμου των εν Ελλάδι Ταξιδιωτικών Γραφείων και του Ελληνο-Σουηδικού Επιμελητηρίου.
Μεταξύ των Χορηγών & Υποστηρικτών του, είναι οι μεγαλύτεροι tour operators που φέρνουν τουρισμό στην Ελλάδα: Apollo Kuoni, TUI Fritidsresor, VING, Airtours, Solresor, TEMA, Detur κ.α..
Υπενθυμίζεται ότι στην έκθεση GREKLAND PANORAMA 2014, συμμετείχαν όλοι ανεξαιρέτως οι μεγαλύτεροι tour operators της Σουηδίας – που διαχειρίζονται περισσότερο από το 70% της κίνησης προς την Ελλάδα: Apollo Kuoni, TUI Fritidsresor, VING, Solresor, Airtours, Detur, Tema Resor όπως και η Aegean Airlines, η SAS (στις παράλληλες εκδηλώσεις).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.