Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά 2 νέα ξενοδοχεία στη Θεσσαλονίκη από την Oneiron Hospitality Services

2 νέα ξενοδοχεία στη Θεσσαλονίκη από την Oneiron Hospitality Services

oneiron_hospitality2oneiron_hospitality_Ο Όμιλος ξενοδοχείων Philian Hotels & Resorts υποδέχεται την Oneiron Hospitality Services, το νέο brand του Ομίλου. Γνωρίζοντας ακριβώς τι χρειάζεται ένα ξενοδοχείο, δημιουργούμε μία νέα εταιρεία ειδική στις υπηρεσίες Management και Marketing.
 
Υπηρεσίες Sales & Marketing με σκοπό τη μέγιστη απόδοση και δημιουργία στρατηγικής ειδικά προσαρμοσμένη στις ανάγκες του κάθε ξενοδοχείου είναι από τα βασικά χαρακτηριστικά της. Στόχος η αύξηση της κερδοφορίας των ξενοδοχειακών μονάδων που ανήκουν σε αυτήν.
 
Η Oneiron Hospitality Services έχει ήδη δύο νέα project στην αντζέτα της. Αυτά είναι δύο νέα ξενοδοχεία Α’ κατηγορίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Έχοντας αναλάβει από την αρχή τα συμβόλαια, τις μελέτες, την υλοποίηση και την κατασκευή των μονάδων, όσο και το πλήρες management με το ξεκίνημα της λειτουργίας τους στις αρχές του 2015, μπαίνει δυναμικά στο χώρο.
 
H Philian Hotels & Resorts μετράει ήδη 8 ξενοδοχεία ανά την Ελλάδα, τα 2 από αυτά στη Θεσσαλονίκη, το Plaza Hotel στα παραδοσιακά Λαδάδικα και το Galaxy Hotel στο Ωραιόκαστρο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.