Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Τώρα το OLIVE GARDEN ανοικτά και τα ΜΕΣΗΜΕΡΙΑ, για PRIVĒ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ!!!

Τώρα το OLIVE GARDEN ανοικτά και τα ΜΕΣΗΜΕΡΙΑ, για PRIVĒ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ!!!

Olive_GardenOι φιλόξενοι χώροι του, πολυβραβευμένου για την δημιουργική κουζίνα του, OLIVE GARDEN, στον 11ο όροφο του ξενοδοχείου ΤΙΤΑΝΙΑ, διατίθενται πλέον και τα μεσημέρια (και μέχρι τις 7.00 μ.μ.) για την οργάνωση privé εκδηλώσεων επισιτιστικού χαρακτήρα.

Προσφέροντας μία σειρά από δημιουργικά Set Menus, αλλά και προσεκτικά σχεδιασμένες συνθέσεις μπουφέ, το OLIVE GARDEN αποτελεί την ξεχωριστή επιλογή για την πραγματοποίηση μιας μοναδικής privé εκδήλωσης, είτε στην εσωτερική αίθουσα του εστιατορίου, είτε στην βεράντα με τις ελιές.

Οργανώστε το επαγγελματικό σας γεύμα, την προσωπική σας επίσημη δεξίωση, ή ένα cocktail party, στον υψηλότερο κήπο της Αθήνας, έχοντας την εκπληκτική θεά στην Ακρόπολη και στο Λυκαβηττό αποκλειστικά για εσάς και τους καλεσμένους σας!

Για πληροφορίες – κρατήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εκδηλώσεων του ξενοδοχείου, στα τηλέφωνα: 210-3326000, ή στο conference@titania.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.