Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Συνέχεια ενημέρωσης για την πρόσκρουση πλοίου στην Κέρκυρα τη Κυριακή 21-9-14

Συνέχεια ενημέρωσης για την πρόσκρουση πλοίου στην Κέρκυρα τη Κυριακή 21-9-14

c:f_europalinkΣυνελήφθησαν, χθες, τις βραδινές ώρες,  από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Κέρκυρας, ο Πλοίαρχος και Υποπλοίαρχος του Ε/Γ-Ο/Γ “ EUROPA LINK” σημαίας Ιταλίας το οποίο προσέκρουσε, πρώτες πρωινές ώρες χθες, στη νησίδα “ΠΕΡΙΣΤΕΡΕΣ” ν.Κέρκυρας.

Οι δύο (02) συλληφθέντες πρόκειται να προσαχθούν ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα, ενώ στην περιοχή του συμβάντος παραμένει πλωτό περιπολικό Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και τρία (03) Ρ/Κ για τυχόν παροχή συνδρομής.

Επίσης σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Ναυτιλίας, ολοκληρώθηκε, χθες, τις απογευματινές ώρες, η εκφόρτωση των οχημάτων του Ε/Γ-Ο/Γ “EUROPA LINK” σημαίας Ιταλίας το οποίο προσέκρουσε στη νησίδα “ΠΕΡΙΣΤΕΡΕΣ” ν.Κέρκυρας.

Επί του πλοίου παραμένουν δέκα (10) τρέιλερ, ένα (01) λεωφορείο και έντεκα (11) επικαθήμενα, τα οποία, σύμφωνα με δήλωση του ναυτικού πράκτορα, πρόκειται να εκφορτωθούν κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας.

Από τον Οργανισμό Λιμένα Κέρκυρας και από τη διαχειρίστρια εταιρία του πλοίου πραγματοποιήθηκε προληπτικά πόντιση πλωτού φράγματος, ενώ πλησίον του “EUROPA LINK” βρίσκεται πλωτό περιπολικό Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και τρία (03) Ρ/Κ για τυχόν παροχή συνδρομής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.