Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Περαιτέρω ενίσχυση της Τουριστικής Εκπαίδευσης στην Πελοπόννησο

Περαιτέρω ενίσχυση της Τουριστικής Εκπαίδευσης στην Πελοπόννησο

ΟΑΕΔ2Σε διάστημα μικρότερο των τριών μηνών από την τελευταία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα στις 16 Ιουλίου 2014 μεταξύ του Ο.Α.Ε.Δ. και του προεδρείου του Τ.Ο.Π., κατά την οποία κατόπιν αιτήματος του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου ανακοινώθηκε η προσθήκη στο πρόγραμμα σπουδών της Επαγγελματικής Σχολής Σπάρτης ειδικότητας ξενοδοχειακών υπηρεσιών, ανακοινώνεται επιπλέον για το σχολικό έτος 2014-2015 και νέο πρόγραμμα με ανάλογη ειδικότητα και στην ΕΠΑ.Σ ΟΑΕΔ Καλαμάτας προς εξυπηρέτηση  των αναγκών της τοπικής τουριστικής αγοράς.

Σε δήλωση του ο Πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου κ. Κων/νος Μαρινάκος ανέφερε ότι, «από την πρώτη στιγμή τόσο ο Περιφερειακός Διευθυντής Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας του ΟΑΕΔ κ. Γιάννης Καρβέλης, όσο και ο Διοικητής του ΟΑΕΔ κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου πλαισίωσαν με ένθερμο ενδιαφέρον την εισήγησή μας περί αναγκαιότητας δημιουργίας προγραμμάτων στις κατά τόπους ΕΠΑ.Σ του ΟΑΕΔ της Πελοποννήσου, ειδικοτήτων συναφών προς τις ξενοδοχειακές υπηρεσίες, ενισχύοντας κατ’ αυτό τον τρόπο το επίπεδο της τουριστικής εκπαίδευσης των απασχολουμένων στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις. Θεωρώ ότι αυτή η εποικοδομητική συνεργασία θα συνεχιστεί με εντονότερους ρυθμούς κατά τα επόμενα έτη προκειμένου να προσδώσουμε στην Πελοπόννησο όλα εκείνα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που θα την καταστήσουν ένα σημαντικό τουριστικό προορισμό ενισχύοντας ταυτόχρονα το τοπικό εισόδημα και την απασχόληση».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.