Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά ΟΛΠ: Αισθητική παρέμβαση με Graffiti στο λιμάνι του Πειραιά

ΟΛΠ: Αισθητική παρέμβαση με Graffiti στο λιμάνι του Πειραιά

Piraeus Port with GraffitiΟλοκληρώθηκαν οι εργασίες με graffiti της εικαστικής αισθητικής παρέμβασης στο κτίριο του ΣΙΛΟ στο λιμάνι του Πειραιά, από την ομάδα καλλιτεχνών με την επωνυμία “Urban Act” μη κερδοσκοπικού φορέα, με συντονιστή τον Κυριάκο Ιωσηφίδη, που είναι γνωστή από τα έργα της σε δημόσιους χώρους και τα σχολικά κτίρια.
Πρόκειται για τη δημιουργία υπαίθριων τοιχογραφιών στις μεγάλες επιφάνειες του ιστορικού κτιρίου του ΣΙΛΟ με καλλιτεχνική έκφραση ιδεών μέσα από φαντασία και χρώμα που εντυπωσιάζει τους πολίτες αλλά και τους προϊδεάζει για τη μετατροπή του σε μοναδικό μουσείο Ενάλιων Αρχαιοτήτων μέσα από τη συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού και την Περιφέρεια Αττικής.
Η εικαστική αυτή παρέμβαση αποτελεί μέρος του συνολικού σχεδιασμού για τη δημιουργία της Πολιτιστικής Ακτής μέσα και από άλλα γεγονότα στην περιοχή, όπως το HELLAΣΤΟCK που θα εγκαινιαστεί την Πέμπτη 04.09 στις 19:30 και στο οποίο νέοι αρχιτέκτονες από πολλές χώρες δημιουργούν ιδέες για μια κρεμαστή πόλη.
Η αισθητική αναβάθμιση του λιμανιού, εκτός από νέα φυτά και χώρους πρασίνου, διαδρόμους πεζών και παρτέρια, θα αποκτήσει την τελική της μορφή με νέα γιγαντοπανώ και κυρίως συνολική αναμόρφωση του φωτιστικού πεδίου σε όλους τους χώρους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.