Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Οι ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ γιόρτασαν τα 40 χρόνια από το πρώτο τους ταξίδι

Οι ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ γιόρτασαν τα 40 χρόνια από το πρώτο τους ταξίδι

Minoan_40_years Στο πολυτελές και φιλόξενο συνεδριακό κέντρο του πλοίου H/S/F FESTOS PALACE, παρουσία τοπικών αρχών, δημοσιογράφων, εκπροσώπων δημόσιων και συνεταιριστικών φορέων, του προέδρου και μελών του συλλόγου μετόχων των Μινωικών Γραμμών, στελεχών και υπαλλήλων των Μινωικών Γραμμών, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 12:00 η επετειακή εκδήλωση του εορτασμού των 40 χρόνων της εταιρείας, από το πρώτο ελπιδοφόρο σφύριγμα του F/B ΜΙΝΩΣ στη γραμμή Ηράκλειο – Πειραιάς – Ηράκλειο.

Minoan_celebrating_40_years

Στην εκδήλωση, ο Διευθύνων Σύμβουλος των Μινωικών Γραμμών κ. Αντώνης Μανιαδάκης, αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση, δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Στις 5 Ιουλίου του

 

1974, το ταξίδι για τις ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ είχε μόλις αρχίσει.
Εκείνη τη

 

 

χρονιά βάλαμε στόχο, η Κρήτη μας, να αποκτήσει τα πλέον αξιόπλοα πλοία στην Ελλάδα… και το πετύχαμε! Σήμερα, μετά από πολλά χρόνια προσπάθειας, εμείς, οι άνθρωποι των ΜΙΝΩΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ είμαστε περήφανοι που σας ταξιδεύουμε με τον καλύτερο στόλο της Μεσογείου … Για εμάς το ταξίδι δεν τελειώνει ποτέ!»

Την εκδήλωση πλαισίωσε μουσικά το Σύνολο Νυκτών και Τοξοτών Οργάνων Κρήτης, με επικεφαλής τον κ. Μιχάλη Μαρακομιχελάκη, παρουσιάζοντας ένα μουσικό ταξίδι με έντονο το ελληνικό στοιχείο.

Το Δίκτυο Οινοποιών Κρήτης προσέφερε στους παρευρισκόμενους εκλεκτής ποιότητας κρασιά των μελών του, από τους κρητικούς αμπελώνες.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.