Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Αναστάσιος Λιάσκος προς ΚΕΔΕ: Σας καλούμε να υποστηρίξετε το πρόγραμμα «Γαλάζιες Σημαίες»

Αναστάσιος Λιάσκος προς ΚΕΔΕ: Σας καλούμε να υποστηρίξετε το πρόγραμμα «Γαλάζιες Σημαίες»

A_LiaskosΤη συνδρομή της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) για την ενίσχυση του προγράμματος «Γαλάζιες Σημαίες», ζήτησε με επιστολή του προς τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ κ. Κώστα Ασκούνη, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Τουρισμού κ. Αναστάσιος Λιάσκος.
Στην επιστολή του ο κ. Λιάσκος αναφέρει μεταξύ άλλων ότι το υπουργείο Τουρισμού και η Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης έχουν υπογράψει, από τον Οκτώβριο του 2013, Πρωτόκολλο Συνεργασίας, με κοινή επιδίωξη να αυξηθεί σημαντικά στην Ελλάδα ο αριθμός των βραβευόμενων ακτών και στόχο την κατάκτηση για τη χώρα μας της πρώτης θέσης σε διεθνές επίπεδο.
Καταλήγοντας ο γ.γ του υπουργείου Τουρισμού τονίζει «Σας καλούμε να υποστηρίξετε τις προσπάθειες του υπουργείου Τουρισμού και της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας της Φύσης ενημερώνοντας και προτρέποντας τα μέλη σας να συμβάλουν στην αναβάθμιση τόσο των τουριστικών προορισμών τους όσο και της χώρας μας».

Η επιστολή του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Τουρισμού, εστάλλει μετά την προχθεσινή ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής του Προγράμματος «Γαλάζιες Σημαίες» ότι “αφαιρέθηκε φέτος το βραβείο “Γαλάζια Σημαία” από τριάντα οκτώ (38) Ελληνικές ακτές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.