Αρχική Αεροπορικά Νέα Germanwings – απεργία πιλότων 29 Αυγούστου

Germanwings – απεργία πιλότων 29 Αυγούστου

Germanwings - απεργία πιλότων 29 ΑυγούστουΗ Germanwings ανακοίνωσε έκτακτο πρόγραμμα πτήσεων εξαιτίας της εξαγγελθείσας απεργίας του συνδικάτου Γερμανών πιλότων Cockpit. Ακυρώνονται 116 από τις συνολικά 164 πτήσεις που ήταν προγραμματισμένες για την Παρασκευή μεταξύ 06:00 και 12:00. Ενημερωθείτε για την πτήση σας στο www.germanwings.com

Το συνδικάτο των πιλότων Cockpit εξήγγειλε απεργία στην Germanwings για την Τετάρτη 29 Αυγούστου 2014, από τις 06:00 έως τις 12:00 το πρωί (τοπική ώρα Γερμανίας). Με στόχο να βοηθήσει τους επιβάτες του να κάνουν έγκαιρα το πρόγραμμά τους, ο γερμανικός αερομεταφορέας σχεδίασε έκτακτο πρόγραμμα πτήσεων το οποίο θα ισχύσει αύριο, κατά τη διάρκεια της απεργίας.

Όλοι οι επιβάτες παρακαλούνται να ενημερώνονται για την τρέχουσα κατάσταση της πτήσης τους στο www.germanwings.com. Ο ιστότοπος θα ενημερώνεται τακτικά με όλες τις τελευταίες πληροφορίες. Οι επιβάτες των πτήσεων που ακυρώνονται μπορούν να αλλάζουν την κράτησή τους χωρίς χρέωση στο www.germanwings.com ή επικοινωνώντας με το τηλεφωνικό κέντρο.

Για το διάστημα που θα διαρκέσει η απεργία είναι προγραμματισμένες 164 πτήσεις, εκ των οποίων οι 116 (δηλ. το 70%) είναι δυνατό να ακυρωθούν. Περίπου 15.000 επιβάτες δεν θα μπορέσουν να ταξιδέψουν εξαιτίας της απεργίας των πιλότων. Οι πτήσεις εντός Γερμανίας είναι αυτές που θα επηρεαστούν περισσότερο. Η εταιρεία θα προσφέρει στους επιβάτες αυτών των πτήσεων την επιλογή να ταξιδέψουν με τον σιδηρόδρομο. Ωστόσο οι πτήσεις από και προς προορισμούς διακοπών θα πραγματοποιηθούν κανονικά αφού η Germanwings έχει λάβει τα κατάλληλα μέτρα, όπως την τοποθέτηση πιλότων που συνήθως στελεχώνουν τις διοικητικές υπηρεσίες του αερομεταφορέα. Επίσης η Germanwings θα μισθώσει αεροσκάφη άλλων αεροπορικών εταιρειών προκειμένου να διασφαλίσει ότι οι επιβάτες θα επιστρέψουν από τις διακοπές τους.

Τα δρομολόγια που εξυπηρετούνται από τη Eurowings δεν επηρεάζονται από την απεργία, αφού οι πιλότοι της δεν εργάζονται με βάση τη σύμβαση εργασίας του Ομίλου Lufthansa.

Η Germanwings ζητά συγνώμη για οποιαδήποτε αναστάτωση προκληθεί στους επιβάτες λόγω αυτής της κινητοποίησης και καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι επιπτώσεις να περιοριστούν στο ελάχιστο δυνατό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.