Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Συνάντηση Enterprise Greece με αποστολή από τo Γραφείο Εξωτερικών Υποθέσεων της Επαρχίας...

Συνάντηση Enterprise Greece με αποστολή από τo Γραφείο Εξωτερικών Υποθέσεων της Επαρχίας Guangdong της Κίνας

Stefanos_Isaias_CEO_Invest_in_GreeceΟ Διευθύνων Σύμβουλος του Enterprise Greece κ. Στέφανος Ησαΐας και στελέχη της Μονάδας Προσέλκυσης Επενδύσεων του οργανισμού συναντήθηκαν σήμερα με αντιπροσωπεία του Γραφείου Εξωτερικών Υποθέσεων της Επαρχίας Guangdong της Κίνας, και με τον επικεφαλής τη αποστολής τον Αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή του Γραφείου Εξωτερικών Υποθέσεων κ. Luo Jun. Στόχος της συνάντησης ήταν η ενημέρωση για το επενδυτικό περιβάλλον και τις επενδυτικές ευκαιρίες στην Ελλάδα.
Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν η πρόοδος της ελληνικής οικονομίας, οι μεταρρυθμίσεις που έχουν υλοποιηθεί και υλοποιούνται, στοιχεία αναφορικά με τη βελτίωση του οικονομικού κλίματος, οι υπηρεσίες του Enterprise Greece, καθώς και κλάδος του τουρισμού και των ακινήτων και οι επενδυτικές ευκαιρίες που προσφέρει.
 Ειδικότερα συζητήθηκαν οι επενδυτικές ευκαιρίες από τον κλάδο του τουρισμού κυρίως σε ξενοδοχεία, σύνθετα τουριστικά καταλύματα και γήπεδα γκολφ, τα διαθέσιμα επενδυτικά κίνητρα, το χαρτοφυλάκιο τουριστικών επενδυτικών έργων που διατηρεί το Enterprise Greece, το Fast Track, το ευνοϊκό καθεστώς χορήγησης αδειών διαμονής σε κατόχους ακινήτων καθώς και το εργασιακό και φορολογικό πλαίσιο.
Αναφορά έγινε τέλος  στην αποστολή η οποία αποφασίστηκε ότι θα διοργανωθεί από το Enterprise Greece στο Guangdong, ενώ παράλληλα ο κ. Luo Jun εξέφρασε την πρόθεση του να επιστρέψει στην Ελλάδα με πολυπληθή επιχειρηματική αποστολή, ώστε να διερευνηθούν και περεταίρω οι επενδυτικές ευκαιρίες και δυνατότητες συνεργασίας στη χώρα.   Σημειώνεται ότι η Επαρχία Guangdong είναι η πιο πολυπληθής Επαρχία της Κίνας, με πληθυσμό 106 εκατομμυρίων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.