Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η Avis χορηγός της Εθνικής Μπάσκετ Ανδρών για τρίτη χρονιά

Η Avis χορηγός της Εθνικής Μπάσκετ Ανδρών για τρίτη χρονιά

Συνάντηση της Avis με την Εθνική Μπάσκετ Ανδρών πριν την αναχώρηση για το 2014 FIBA Basketball World Cup

avis-ethnikiΓια τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η Avis Ελλάς βρίσκεται χορηγικά στο πλευρό της Εθνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, ενδυναμώνοντας αλλά και προωθώντας το έργο, την αφοσίωση και την προσπάθεια των Ελλήνων αθλητών για διάκριση σε διεθνείς διοργανώσεις μπάσκετ.

Με τη βαθιά πεποίθηση ότι ο αθλητισμός  μπορεί και πρέπει να παραμείνει πρωταρχική αξία για τις νεότερες γενιές, οι ευχές της Avis Ελλάς συνοδεύουν και φέτος τους αθλητές και αθλήτριες των εθνικών ομάδων καλαθοσφαίρισης.

Σε αυτό το πλαίσιο και σε πανηγυρικό κλίμα, η Avis Ελλάς συναντήθηκε με την Εθνική Ομάδα Μπάσκετ Ανδρών λίγο πριν την αναχώρηση των αθλητών για την Ισπανία ενόψει της έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου Μπάσκετ, δίνοντας τις θερμότερες ευχές για την πορεία της ομάδας αλλά και για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

H Avis Ελλάς εύχεται κάθε επιτυχία στους παίκτες της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ και τους ευχαριστεί που αποτελούν υπόδειγμα αλλά και πηγή έμπνευσης για τις νεότερες γενιές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.