Αρχική Αεροπορικά Νέα Η Air Astana επιστρέφει στο Ντουμπάι

Η Air Astana επιστρέφει στο Ντουμπάι

Air_Astana_EmbraerΗ Air Astana, αυξάνει τα δρομολόγια της για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, επαναφέροντας από 1η Σεπτεμβρίου, 2014, τα καθημερινά απ’ ευθείας δρομολόγια από Almaty σε Dubai, τη μεγαλύτερη πόλη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Ενώ θα συνεχίσει και τις πτήσεις της, οι οποίες είναι τέσσερεις φορές από Astana για Abu Dhabi. Όλα τα δρομολόγιά της για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα έχει προγραμματίσει να εκτελούνται με Airbus A320.

Οι πτήσεις από το Almaty προς το Dubai International Airport (DXB) θα αναχωρούν στις 07:55 με προγραμματισμένη άφιξη στις 10:30 στο Terminal-1 και στην επιστροφή από Dubai προς Almaty η αναχώρηση θα είναι στις 11:25, 11:40 και 12:10. Η θέση Economy με επιστροφή είναι από EUR 299 και η business με επιστροφή από EUR 1.325, οι προαναφερθείσες τιμές περιλαμβάνουν και τους φόρους.

Εν τω μεταξύ το Kazakhstan πρόσφατα ανακοίνωσε πρόσφατα ένα πρόγραμμα απαλλαγής υποχρέωσης έκδοσης visa για ταξιδιώτες από 10 χώρες, στις οποίες περιλαμβάνονται και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, οι ταξιδιώτες από αυτά τα κράτη μπορούν να μπούν στο Kazakhstan χωρίς κάποια προηγούμενη ενημέρωση. Η Air Astana εξ άλλου προσφέρει μία υπηρεσία  online αίτησης για visa application για όσους θα ήθελαν να επισκευθούν το Kazakhstan από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επαναλειτουργία των δρομολογίων Almaty – Dubai που λειτουργούσε η Air Astana από το 2002 έως το 2010, ενός πολύ σημαντικού συνεδετικού σταθμού μεταξύ των μεγάλων χρηματοοικονομικών κέντρων του Καζακστάν και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων,” δήλωσε ο Πρόεδρος της Air Astana, Peter Foster. Η νέα υπηρεσία αποτελεί ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην διεθνή επέκταση του δικτύου της εταιρείας, η οποία θα συμβάλει στην ανάπτυξη των οικονομικών, πολιτιστικών και τουριστικών δεσμών.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.