Αρχική Αστικες συγκοινωνίες Αστικές Συγκοινωνίες Θεσσαλονίκης: Αυξάνονται οι τιμές εισιτηρίων

Αστικές Συγκοινωνίες Θεσσαλονίκης: Αυξάνονται οι τιμές εισιτηρίων

oasthΑυξημένο κατά 0,20 ευρώ, στο 1 ευρώ, -από 80 λεπτά που είναι σήμερα- θα είναι από την 1η Οκτωβρίου το βασικό εισιτήριο μίας μεταβίβασης του ΟΑΣΘ.

Η νέα τιμολογιακή πολιτική του Οργανισμού περιλαμβάνεται στις δύο ΚΥΑ των υπουργείωνΟικονομικών και Μεταφορών, που ρυθμίζουν οικονομικά θέματα του Οργανισμού.

Στα 1,20 ευρώ, από 0,90 ευρώ, αυξάνεται το εισιτήριο δύο χρήσεων διάρκειας 70 λεπτών, ενώ δημιουργούνται δύο νέα εισιτήρια:

-Εισιτήριο τριών χρήσεων, διάρκειας 90 λεπτών, 1,5 ευρώ

-Εισιτήριο τεσσάρων χρήσεων, διάρκειας 120 λεπτών, 2 ευρώ

Σημειώνεται πως τα εισιτήρια περισσότερων από μία χρήσεων αφορούν οποιαδήποτε μετακίνηση με τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ.

Στην ίδια τιμή, στα 30 ευρώ, παραμένει η μηνιαία κάρτα του ΟΑΣΘ, ενώ ελαφρώς μειωμένη, στα 84 ευρώ (από 86 που είναι σήμερα) θα είναι από την 1η Οκτωβρίου η τριμηνιαία κάρτα.

Για πρώτη φορά δημιουργείται εξαμηνιαία κάρτα, η τιμή της οποίας θα ανέρχεται στα 150 ευρώ, ενώ μειώνεται η τιμή της ετήσιας κάρτας διαδρομών, στα 270 ευρώ (από 320 ευρώ).

Το εισιτήριο της πολιτιστικής γραμμής παραμένει στα 2 ευρώ, ενώ θα υπάρχει και εισιτήριο 2 ευρώ για την επαρχία του Λαγκαδά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.