Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού: Ομιλία του εικαστικού Κώστα Τσόκλη, Τετάρτη 20 Αυγούστου

Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού: Ομιλία του εικαστικού Κώστα Τσόκλη, Τετάρτη 20 Αυγούστου

Afisa Tsokli webΟμιλία του εικαστικού Κώστα Τσόκλη με θέμα:
Φύση και τέχνη, ή άνθρωπος και θεός”.
Επιμέλεια οπτικοακουστικού υλικού: Γιώργος Τριανταφύλλου.

Μια ομάδα ανθρώπων της Τέχνης, προσπαθεί, χρόνια τώρα, μέσα από ποικίλες δράσεις να ευαισθητοποιήσει το κοινό της Τήνου σχετικά με την αναγκαιότητα της Τέχνης στη ζωή μας. Ανάμεσά τους και ο μεγάλος εικαστικός Κώστας Τσόκλης, ο οποίο θα μιλήσει την Τετάρτη 20 Αυγούστου, στις 8 μ.μ. στο Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού, για τη σχέση της Φύσης με την Τέχνη ή με άλλα λόγια, όπως λέει ο ίδιος, για τη σχέση του ανθρώπου με το Θεό.

Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Γιαν. Χαλεπά στον δεύτερο όροφο του μεγάρου, με την προσδοκία ότι η αύρα που δημιουργούν τα έργα του Χαλεπά θα αποτελέσει έναν θετικό συνδετικό κρίκο μεταξύ των ήδη διαμορφωμένων ιδεών που έχουν οι ακροατές και των προτάσεων που θα κάνει ο καλλιτέχνης, τιμώντας έτσι τον μεγάλο Τήνιο δημιουργό.

Λόγω του χώρου και για την ασφάλεια των έργων Χαλεπά υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας κατά την είσοδο στον 2ο όροφο. Οι επισκέπτες θα έχουν επίσης τη δυνατότητα παρακολούθησης της ομιλίας από αναμετάδοση στη συνεδριακή αίθουσα του Ι.ΤΗ.Π.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.