Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η Idra Kayne, σε ένα υπέροχο ταξίδι με τη Louis Cruises

Η Idra Kayne, σε ένα υπέροχο ταξίδι με τη Louis Cruises

…υπό τους ήχους της soul, jazz και funk μουσικής!

Η Idra Kayne, σε ένα υπέροχο ταξίδι με τη Louis CruisesΗ Louis Cruises, στο πλαίσιο των ‘μουσικών θεματικών ταξιδιών’ αυτό το καλοκαίρι και με στόχο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις όλων των ηλικιών και προτιμήσεων, οργανώνει μία υπέροχη μελωδική κρουαζιέρα με τη δημοφιλή soul and funk καλλιτέχνιδα ελληνικής καταγωγής, Idra Kayne!

Πιο συγκεκριμένα, στις 5 Σεπτεμβρίου και κατά τη διάρκεια της τριήμερης κρουαζιέρας με το  Louis Olympia, με τους γνωστούς προορισμούς στο Αιγαίο και τα παράλια της Μικράς Ασίας, η ιδιαίτερη φωνή της Idra Kayne, επιφυλάσσει μία ξεχωριστή βραδιά γεμάτη νότες, μουσική και δυναμικά τραγούδια, μεταξύ των οποίων της Beyoncé, του Michael Jackson, των Jamiroquai, της Madonna και της Amy Winehouse καθώς και δικές της επιτυχίες, όπως το ‘Don’t Walk Away’.
 
Η Idra Kayne γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα από πατέρα Ουγκαντέζο και μητέρα Ελληνίδα.  Σπούδασε για 15 χρόνια χορό (κλασσικό μπαλέτο και jazz). Από το 2000 ασχολείται επαγγελματικά με τη μουσική κι έχει εμφανιστεί σε μουσικές σκηνές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Από το 2008 έως και σήμερα συνεργάζεται με πολλούς καλλιτέχνες δισκογραφικά αλλά και σε live εμφανίσεις .

Η Idra Kayne έκανε την παρθενική της εμφάνιση στο επιτυχημένο musical του Jonathan Larson, “ Rent”, ενώ το  ομότιτλο πρώτο single της από το άλμπουμ “Don’t Walk Away” επιλέχθηκε από το Jumping Fish για τραγούδι του τριμήνου Mάρτιος-Μάιος 2012.

Στo πλαίσιo της δέσμευσης της Louis Cruises να προσφέρει στους επιβάτες της την καλύτερη εξυπηρέτηση και απόλαυση εν πλω, διοργανώνει φέτος στα κρουαζιερόπλοιά της μία σειρά από 62 θεματικές κρουαζιέρες για όλα τα κοινά, ενδιαφέροντα και ηλικίες, με σκοπό να γνωρίσουν οι επιβάτες καλύτερα τους μοναδικούς προορισμούς της εταιρείας, να ζήσουν και να ακούσουν τις ιστορίες τους, μέσα από τη μουσική, την Ιστορία μας, την αρχαιολογία, τη γαστρονομία της χώρας μας, την ελληνική παράδοση και άλλα πολλά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.