Αρχική Αεροπορικά Νέα Ryanair Family extra, ειδικά προνόμια για οικογένειες και πολλά άλλα

Ryanair Family extra, ειδικά προνόμια για οικογένειες και πολλά άλλα

2014-07-17 12.01.26 2014-07-17 11.59.21Τα νέα οικογενειακά προϊόντα της Ryanair, παρουσίασε, τη Πέμπτη 17 Ιουλίου, ο κ. John F. Alborante –Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing σε Ιταλία, Ελλάδα και Κροατία

Με το πρόγραμμα «Ryanair Family Extra», οι οικογένειες μπορούν να απολαύσουν, μια σειρά εκπτώσεων για τα ταξίδια τους και βελτιωμένες υπηρεσίες για τις πτήσεις της Ryanair.

Η εταιρεία προσφέρει πλέον και στις ελληνικές οικογένειες μέσω του νέου της προγράμματος «Ryanair Family Extra»:
50% έκπτωση στην επιλογή θέσης για παιδί *
50% έκπτωση σε παιδικές αποσκευές *
Έκπτωση προτεραιότητας επιβίβασης *
50% έκπτωση για ταξιδιωτική ασφάλιση για τα παιδιά
Μειωμένα τέλη για βρέφη (τώρα μόνο € 20 / £ 20)
Μια δωρεάν χειραποσκευή 5 κιλών για κάθε βρέφος
Δυνατότητα θέρμανσης βρεφικής φιάλης και κατάλληλα αποδυτήρια για μωρά στο σκάφος
Δωρεάν μεταφορά δύο κομματιών βρεφικού εξοπλισμού (αμαξάκι, συμπληρωματικό κάθισμα, κάθισμα αυτοκινήτου ή κρεβατάκι ταξιδιού) στο χώρο αποσκευών
Δωρεάν μεταφορά για εγκεκριμένο κάθισμα αυτοκινήτου επί του αεροσκάφους όταν έχει γίνει κράτηση της θέσης
Μπόνους Fly & Save – 20% έκπτωση στην τρίτη πτήση της οικογένειας σας, όταν η οικογένειά σας έχει ήδη πετάξει δύο φορές.
(*όταν η κράτηση γίνεται από έναν ενήλικα)

Ο υπεύθυνος Marketing για την Ελλάδα, Ιταλία και Κροατία, John Alborante δήλωσε:
“Σαν μέρος του προγράμματος «Πάντα Γινόμαστε Καλύτεροι» και της δέσμευσης μας στην συνεχιζόμενη καλυτέρευση της εμπειρίας μας στην εξυπηρέτηση πελατών, η Ryanair με χαρά της ανακοινώνει το «Ryanair Family Extra» προσφέροντας στις οικογένειες μια μεγάλη κλίμακα εκπτώσεων και βελτιωμένο Service γι’ αυτούς που ταξιδεύουν με παιδιά.
Οι οικογένειες που κάνουν κράτηση μέσω της Ryanair μπορούν να επωφεληθούν από τις εκπτώσεις για την επιλογή θέσης, για τις αποσκευές, για την ασφάλεια παιδιών και δωρεάν χειραποσκευή έως 5 Kg για τα βρέφη, θερμαντήρες για βρεφικές φιάλες και αποδυτήρια για βρέφη στο αεροσκάφος, δωρεάν μεταφορά παιδικού καθίσματος όταν έχει γίνει κράτηση θέσης για το παιδί.
Και με το πρόγραμμα Fly & Save bonus, οι οικογένειες που έχουν ήδη πετάξει δύο φορές έχουν 20% έκπτωση στην τρίτη πτήση. Συνεπώς για επιβάτες που πιστεύουν στις οικογενειακές αξίες, πρέπει να επιλέξουν την εταιρεία που πιστεύει σε αυτές, τη Ryanair.
Η συγκεκριμένη ανακοίνωση είναι μία από τις τελευταίες σε μια μακρά σειρά βελτιώσεων για τους πελάτες της Ryanair, ακολουθώντας τη διάθεση αριθμημένων θέσεων, τη δωρεάν δεύτερη χειραποσκευή, μειωμένοι φόροι και τη νέα ιστοσελίδα που πρόσφατα παρουσίασε την ολοκαίνουργια εφαρμογή της και τις κάρτες επιβίβασης από τα κινητά τον Ιούλιο, και ακολουθούν προσαρμοσμένα προϊόντα για επιχειρήσεις, καθώς συνεχίζουμε να προσφέρουμε πολύ περισσότερα, εκτός από τις χαμηλότερες τιμές εισητηρίων.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.