Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Grace Hotels, ένα ελληνικό “Success story”, μια Ελληνική πολυτελής αλυσίδα που έγινε...

Grace Hotels, ένα ελληνικό “Success story”, μια Ελληνική πολυτελής αλυσίδα που έγινε διεθνής

Grace HotelsΜε το πρώτο της ξενοδοχείο στη Μύκονο, το Grace Mykonos και το 2008 το Grace Santorini, η Ελληνική πολυτελής αλυσίδα μπουτίκ ξενοδοχείων, που ιδρύθηκε το 2007, ως μέλος του ομίλου επιχειρήσεων Libra, της οικογένειας Λογοθέτη, σήμερα συνεχίζει το Success Story της με 13 ξενοδοχεία πλέον στο ενεργητικό της σε λειτουργία και υπό κατασκευή σε όλο τον κόσμο.

2014-07-10 1Grace_Hotels
Στη φωτογραφία από αριστερά η κα Ε. Αγκυρίδη από τη Travelling News, με τις κες Iro Orri, Commercial Director, Bessy Kafchitsa, Sales Manager και Lena Kasfiki-Livanidou MIH, Head of Mediterranean & Africa των Grace Hotels

Ήδη λειτουργούν τα Grace Mykonos, Grace Santorini, Grace Beijing στη Κίνα, The Vanderbilt Grace στις ΗΠΑ και Grace Cafayate στην Αργεντινή, επίσης το The Mayflower Grace στο Κονέκτικατ των ΗΠΑ που άνοιξε φέτος τον Φεβρουάριο και το Grace Panama που άνοιξε τον Απρίλιο. Ενώ το 2015 θα λειτουργήσει το Grace Marrakech στο Μαρόκο, και το The White Barn Grace στο Μέιν των ΗΠΑ και το Grace St. Moritz στην Ελβετία.

Το 2016 θα λειτουργήσει το La Dolfina Grace στην Αργεντινή, ενώ το Grace Kea και το Grace Kalamata προγραμματίζονται για το 2017.

H Libra είναι επίσης από τις αρχές του έτους στο σχήμα των βασικών μετόχων, της Coco-Mat.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.