Αρχική Αεροπορικά Νέα Aegean και Cyprus Ακύρωσαν τις πρωϊνές σημερινές πτήσεις τους από και προς...

Aegean και Cyprus Ακύρωσαν τις πρωϊνές σημερινές πτήσεις τους από και προς Ισραήλ

Aegean και Cyprus Ακύρωσαν τις πρωϊνές σημερινές πτήσεις τους από/για ΙσραήλΣτην ακύρωση της πρωϊνής προγραμματισμένης πτήσης από Τελ Αβίβ για Αθήνα προχώρησε η Aegean Airlines, όπως έκαναν και οι Κυπριακές Αερογραμμές λόγω της έκρυθμης κατάστασης που επικρατεί στο Ισραήλ, με τον πόλεμο στη Λωρίδα της Γάζας.

Η ακύρωση της προγραμματισμένης για σήμερα στις 07.00 το πρωί πτήσης Α3929 από Τελ Αβίβ για Αθήνα από την Aegean Airlines, ήταν η πρώτη ματαίωση πτήσης από και προς το Ισραήλ, λόγω της κατάστασης στην περιοχή, ενώ αναμένεται νεότερη ανακοίνωση της εταιρείας για τις υπόλοιπες πτήσεις.

Και οι Κυπριακές Αερογραμμές λόγω της έκρυθμης κατάστασης που επικρατεί στο Ισραήλ ακύρωσαν τις πτήσεις τους προς και από το Τελ Αβίβ.

Συγκεκριμένα, ακυρώθηκαν οι πτήσεις CY1428 με αναχώρηση από Λάρνακα στις 4.55 το πρωί και CY1429 με αναχώρηση από Τελ Αβίβ στις 7.05 το πρωί.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση των Κυπριακών Αερογραμμών υπό το φως νέων δεδομένων ενδέχεται να γίνουν αύριο διευθετήσεις για επαναπρογραμματισμό των πτήσεων και ενημέρωση των επιβατών.

Ταξιδιωτική οδηγία για τους Αμερικανούς πολίτες

Εν τω μεταξύ ταξιδιωτική οδηγία, με την οποία προειδοποιεί τους αμερικανούς πολίτες να μην ταξιδεύουν στο Ισραήλ, τη Δυτική Όχθη και τη Λωρίδα της Γάζας, εξέδωσε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, επικαλούμενο την αιματηρή σύγκρουση που εξελίσσεται στην περιοχή και τις μάχες μεταξύ των ισραηλινών δυνάμεων και της ισλαμικής Χαμάς.

«Το Υπουργείο Εξωτερικών συνιστά στους πολίτες των Ηνωμένων Πολιτειών να εξετάσουν την περίπτωση αναβολής μη σημαντικών ταξιδιών στο Ισραήλ και τη Δυτική Όχθη και επιβεβαιώνει τη μακροχρόνια προειδοποίηση προς τους πολίτες των Ηνωμένων Πολιτειών να μην ταξιδεύουν στη Λωρίδα της Γάζας», ανέφερε το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών, προσθέτοντας ότι η τωρινή ταξιδιωτική οδηγία αντικατέστησε μια προηγούμενη που είχε εκδοθεί στις 3 Φεβρουαρίου.

«Το περιβάλλον ασφάλειας παραμένει άσχημο στο Ισραήλ, τη Δυτική Όχθη και τη Λωρίδα της Γάζας, και οι αμερικανοί πολίτες πρέπει να είναι ενήμεροι για τους κινδύνους που εγκυμονούν τα ταξίδια σε αυτές τις περιοχές λόγω της τρέχουσας σύγκρουσης μεταξύ της Χαμάς και του Ισραήλ» ανέφερε η ανακοίνωση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.