Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Το Συνέδριο Digi.Travel 2014 θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της GREEK TOURISM EXPO

Το Συνέδριο Digi.Travel 2014 θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της GREEK TOURISM EXPO

300X250_GREEK_TOURISM_ATHENS_ENTo 2ο  Συνέδριο Ηλεκτρονικού Τουρισμού Digi.travel  θα διεξαχθεί  στις 5 και 6 Δεκεμβρίου στο πλαίσιο της Τουριστικής Έκθεσης  GREEK TOURISM EXPO, 5-7 Δεκεμβρίου 2014, στο Metropolitan Εxpo.

Το 2ο Συνέδριο Digi.travel  θα φιλοξενήσει μια σειρά διεθνών ομιλητών οι οποίοι θα αναλύσουν τις τάσεις του ηλεκτρονικού περιβάλλοντος στα ταξίδια και τον τουρισμό ενώ θα δοθεί μεγάλη έμφαση σε πετυχημένα case studies, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, των εταιριών και των επαγγελματιών οι οποίοι   διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους στο online travel.

Καινοτομία του εφετινού Συνεδρίου αποτελεί η ταυτόχρονη λειτουργία Έκθεσης των συμμετεχουσών εταιρειών στο Digi.travel μέσα στο χώρο της Greek Tourism Expo όπου ξενοδόχοι και γραφεία ταξιδίων θα ενημερώνονται για τις τελευταίες εξελίξεις του ηλεκτρονικού τουρισμού από τις μεγαλύτερες εταιρίες του χώρου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το  1ο  Συνέδριο Digi.travel, που πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο ’13, σε συνεργασία με την  Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του Δήμου Αθηναίων (ΕΑΤΑ) στο πλαίσιο του Black Sea Tourism Forum & Workshop, στο Μουσείο Ακρόπολης γνώρισε πολύ μεγάλη επιτυχία.
Με oμιλητές  ηχηρά ονόματα όπως Δημήτρης  Μπούχαλης καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Bournemouth, U.K. , Georges Panayiotis από την MKG Group, R.J. Friedlander από τη ReviewPro, Chara Georgiadou (Τrivago),  Chad Shiver (TripAdvisor), John Fotis (Marketing & eCommerce specialist), Chris Doyle, Adventure Travel Trade Association (ATTA), Tinkara Pavlovic (IFITT), Μαριάννα Σιγάλα, Dr. του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Peter Jordan (World Youth & Student Travel Confederation – WYSETC), κ.ά, οι εργασίες του Συνεδρίου σημείωσαν πολύ μεγάλη επιτυχία.

Ο κ. Χριστόφορος Παπαδιώτης, Γεν. Διευθυντής της Leaderexpo-Leadertech δήλωσε ότι
“Το συνέδριο Digi.travel συμπληρώνει άριστα το όραμα της Greek Tourism Expo για να αποτελέσει την πλατφόρμα ανάπτυξης επιχειρηματικών συνεργασιών και ενημέρωσης του τουριστικού κλάδου.
Στόχος μας είναι να συγκεντρώσουμε σταδιακά υψηλού επιπέδου συνέδρια και παράλληλες εκδηλώσεις από όλους τους τομείς του τουρισμού, για την πληρέστερη και ευρύτερη ενημέρωση των επιχειρήσεων και των επαγγελματιών του τουρισμού. “

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.