Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά ΣΕΤΕ: Νέα συνεργασία με τη ReviewPro

ΣΕΤΕ: Νέα συνεργασία με τη ReviewPro

SETEΝέα συνεργασία ξεκίνησε ο ΣΕΤΕ και η ReviewPro, εταιρεία με ηγετική παρουσία στον τομέα μέτρησης της ψηφιακής φήμης και της χρήσης κοινωνικών μέσων των ξενοδοχείων.
 
Με τη συγκεκριμένη συνεργασία ο ΣΕΤΕ θα είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει το βραβευμένο σύστημα online μέτρησης φήμης της εταιρείας και να αναλύει στοιχεία σχετικά με τους δείκτες ικανοποίησης πελατών ανά προορισμό και κατηγορία καταλυμάτων. Συγκρίνοντας τα στοιχεία αυτά με αντίστοιχα άλλων προορισμών διεθνώς, δίνεται η δυνατότητα στον ΣΕΤΕ να γνωρίζει το ανταγωνιστικό επίπεδο του ελληνικού τουριστικού προϊόντος. Στόχος της συνεργασίας είναι τα στοιχεία να χρησιμοποιηθούν από τον ΣΕΤΕ για την ανάλυση και ανάπτυξη τόσο στοχευμένων μελετών του Ινστιτούτου ΣΕΤΕ, όσο και ενεργειών της Marketing Greece.
 
Το ολοκληρωμένο σύστημα μέτρησης και ανάλυσης φήμης της ReviewPro, είναι σε θέση να προσφέρει αναλυτικές πληροφορίες για το επίπεδο ικανοποίησης των επισκεπτών σε σχέση με συγκρίσιμους προορισμούς άλλων ανταγωνιστριών χωρών. Αναλύεται τόσο η εικόνα της εμπειρίας του επισκέπτη σε συνολικό επίπεδο όσο και μεμονωμένα χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένων της γαστρονομίας, των προσφερόμενων υπηρεσιών και της σχέσης ποιότητας/τιμής. Το σύστημα, αφού αναλύσει δεκάδες χιλιάδες κριτικές, παρουσιάζει τα αποτελέσματα ανά χρονική περίοδο, περιφέρεια και κατηγορία καταλύματος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.