Home Ειδήσεις στα Ελληνικά Πιστοποίηση Προσβασιμότητας Ξενοδοχείου Accessibility Pass για το Novotel Αθήνας

Πιστοποίηση Προσβασιμότητας Ξενοδοχείου Accessibility Pass για το Novotel Αθήνας

NovotelNovotel_Accessibility_PassΤο Διεθνές Πρότυπο Accessibility Pass για την Πιστοποίηση Προσβασιμότητας Ξενοδοχείων απονεμήθηκε στο Ξενοδοχείο Novotel Αθήνας για προσβασιμότητα στη φιλοξενία ατόμων με αναπηρία ακοής, όρασης και νόησης.

Πρόκειται για το διεθνές πρότυπο πιστοποίησης, που κατατάσσει την προσβασιμότητα των ξενοδοχείων λαμβάνοντας υπόψη τις υποδομές, τις υπηρεσίες που προσφέρουν καθώς και τις δεξιότητες του προσωπικού.

«Το Ξενοδοχείο Novotel εξυπηρετεί καθημερινά εκατοντάδες τουρίστες που ταξιδεύουν απ’ όλο τον κόσμο για να επισκεφθούν την Αθήνα. Αντιλαμβάνεστε πως η πιστοποίηση αυτή είναι για εμάς ιδιαίτερα σημαντική γιατί ακριβώς αντικατοπτρίζει τη φιλοσοφία της πραγματικής ελληνικής φιλοξενίας, η οποία δεν γνωρίζει σύνορα ούτε προκαταλήψεις.» δηλώνει ο κ. Ευριπίδης Τζήκας, Γενικός Διευθυντής του Ξενοδοχείου Novotel Αθήνας.

Να σημειωθεί πως η κατάταξη των ξενοδοχείων από το Accessibility Pass είναι αντικειμενική και γίνεται με βάση τη χρήση κοινών κριτηρίων για όλα τα ξενοδοχεία παγκοσμίως και την αποτύπωση των ξενοδοχείων από Εγκεκριμένους Επιθεωρητές, και όχι με βάση την αυτοδήλωση των ξενοδοχείων.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.