Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Παγκόσμιο Σοκ: Και οι 295 επιβαίνοντες νεκροί από την κατάρριψη Boeing της...

Παγκόσμιο Σοκ: Και οι 295 επιβαίνοντες νεκροί από την κατάρριψη Boeing της Malaysia στην Ουκρανία

Κατάρριψη Boeing της Malaysia στην ΟυκρανίαH κατάρριψη της πτήσης MH17 της Malaysia Airlines στην περιοχή του Ντόνετσκ της Ουκρανίας, περίπου 50 χιλιόμετρα από τα σύνορα με την Ρωσία, έχει προκαλέσει παγκόσμιο σοκ.

Για φοβερή τραγωδία έκανε λόγο ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, μετά τη τηλεφωνική επικοινωνία του με τον Ρώσο ομόλογό του, Βλαντιμίρ Πούτιν.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το Boeing απογειώθηκε με μικρή καθυστέρηση από το αεροδρόμιο Σκίπχολ του Αμστερνταμ με προορισμό την πρωτεύουσα της Μαλαισίας, Κουάλα Λουμπούρ. Στην πτήση MH17 επέβαιναν 280 επιβάτες στη πλειονότητά τους Ολλανδοί και 15 άτομα προσωπικό.

Το αεροσκάφος κατερρίφθη πέντε λεπτά πριν εισέλθει στον ρωσικό εναέριο χώρο, στην περιοχή Σαχτάρ του Ντόνετσκ, ένα σημείο που παραμένει στο κέντρο της ένοπλης σύγκρουσης μεταξύ Ουκρανών και φιλορώσων.

Η κατάσταση στην περιοχή είναι εξαιρετικά τεταμένη με τις συγκρούσεις μεταξύ Ουκρανών και Ρώσων αυτονομιστών να μαίνονται, ενώ, η Ουκρανία κατηγορεί ευθέως τους αυτονομιστές πως κατέρριψαν το αεροσκάφος με πύραυλο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.