Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ορατό το ενδεχόμενο να να μην ανοίξουν τα μουσεία στην Αυγουστιάτικη Πανσέληνο

Ορατό το ενδεχόμενο να να μην ανοίξουν τα μουσεία στην Αυγουστιάτικη Πανσέληνο

Ορατό το ενδεχόμενο να να μην ανοίξουν τα μουσεία στην Αυγουστιάτικη Πανσέληνο Πολύ κοντά στο να γίνει πραγματικότητα η πιθανότητα να μην ανοίξουν τα μουσεία για τους επισκέπτες της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου στις 10 του μήνα, βρισκόμαστε μετά την ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ένωσης Υπαλλήλων Φύλαξης Μουσείων, τονίζει σε δημοσίευμά της η iefimerida.gr.

Οι αρχαιοφύλακες αναφέρουν πως δεν θα συμμετάσχουν σε εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν εκτός του ωραρίου τους. «Το θέμα της αποζημίωσης μας δεν έχει βρει λύση. Η αδυναμία της Πολιτείας να βρει λύση, έχει σαν αποτέλεσμα και το Κράτος να χάνει έσοδα και οι εργαζόμενοι να μην αποζημιώνονται για την εργασία τους».

Οι υπάλληλοι υποστηρίζουν πως συμμετέχουν στις εκδηλώσεις της πανσελήνου εθελοντικά και χωρίς αμοιβή από το 2010, με την υπόσχεση από την πλευρά του υπουργείου Πολιτισμού πως θα γινόταν κάποια διευθέτηση για τη χρηματική αποζημίωσή τους. Ωστόσο, όπως σημειώνουν, ως τώρα δεν έχει βρεθεί καμία λύση, και ως εκ τούτου οι ίδιοι δεν είναι διατεθειμένοι να εργαστούν υπερωριακά, χωρίς αμοιβή, για πέμπτη συναπτή χρονιά.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.