Αρχική Αεροπορικά Νέα Η easyJet ανοίγει δύο νέες βάσεις σε Άμστερνταμ και Πόρτο

Η easyJet ανοίγει δύο νέες βάσεις σε Άμστερνταμ και Πόρτο

EasyJet A-319Η easyJet, σύμφωνα με ανακοίνωσή της πρόκειται να εγκαινιάσει την  25η & 26η βάση της την άνοιξη του 2015 σε Ολλανδία και Πορτογαλία, συνεχίζοντας να κάνει το ταξίδι εύκολο και προσιτό, είτε αφορά λόγους αναψυχής είτε επαγγελματικούς σε όλη την Ευρώπη, συνεισφέροντας ακόμη περισσότερο στις τοπικές οικονομίες των αγορών αυτών
Σαν μακροπρόθεσμος συνεργάτης στις αγορές της Ολλανδίας και της Πορτογαλίας, η easyJet που διαθέτει το ηγετικό δίκτυο αερομεταφορών στην Ευρώπη, ανακοινώνει το άνοιγμα δύο νέων βάσεων το  2015, με 3 αεροσκάφη A320 να έχουν έδρα το αεροδρόμιο Σίπχολ του Amsterdam και  2 αεροσκάφη A320, το αεροδρόμιο Francisco de Sa Carneiro του Portο .

Η βάση της easyJet στο Amsterdam Schipol
Η easyJet προσφέρει εύκολες και προσιτές πτήσεις από και προς το Σίπχολ από το 1996. Η ανακοίνωση αυτή σηματοδοτεί την δημιουργία της πρώτης βάσης της εταιρίας στην Ολλανδία και την περαιτέρω ενίσχυση μακροπρόθεσμα της παρουσίας της στο συγκεκριμένο αεροδρόμιο, όπου είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος αερομεταφορέας  με μερίδιο αγοράς της τάξης του 9% . Το Amsterdam αποτελεί ένα από τα πιο επιτυχημένα σημεία του δικτύου της εταιρίας με περισσότερους από 3.5 εκ. επιβάτες ετησίως από και προς 21 προορισμούς και  1 εκ. επαγγελματικούς ταξιδιώτες να πετούν από και προς το αεροδρόμιο αυτό με την easyJet.

Τρία αεροσκάφη του τύπου A320 θα έχουν έδρα το Amsterdam Schiphol. Αυτό θα επιτρέψει στην easyJet να προσφέρει πιο πρωινές πτήσεις, οι οποίες  προτιμούνται από τους επιβάτες που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους, όπως επίσης και να επεκτείνει τον αριθμό των πόλεων που η  easyJet συνδέει με το Amsterdam, δημιουργώντας ένα ισχυρότερο δίκτυο προορισμών για τους Ολλανδούς που ταξιδεύουν για λόγους αναψυχής. Με την πρόσθετη χωρητικότητα που θα δημιουργηθεί η easyJet αναμένει να πετάξει 600,000 περισσότερους επιβάτες τον επόμενο χρόνο, ετήσια αύξηση της τάξεως του  16% , προσφέροντας σε μια ολόκληρη νέα γενιά πελατών easyJet την καλύτερη πρόσβαση προορισμών στην Ευρώπη.

Εκατοντάδες νέοι εργαζόμενοι θα προσληφθούν στη νέα αυτή βάση  για τη λειτουργία της, ενώ θα δημιουργηθούν 120 άμεσες θέσεις εργασίας, κυρίως πιλότων και ιπταμένων πληρωμάτων, οι οποίοι θα προσληφθούν με τοπικά συμβόλαια, τα οποία και θα υπόκεινται στην τοπική νομοθεσία. Στα παραπάνω πρέπει να προστεθούν οι 3,500 έμμεσες θέσεις εργασίας τις οποίες η easyJet ήδη βοηθά να δημιουργηθούν τοπικά. Η ανάπτυξη μπορεί να συνεχισθεί περαιτέρω στο μέλλον αφού υπάρχει σχεδιασμός για αυξηθούν τα αεροσκάφη που θα έχουν σαν έδρα το Schiphol τα επόμενα χρόνια, δημιουργώντας πρόσθετες θέσεις εργασίας. Η στελέχωση της εταιρίας με το νέο προσωπικό θα ξεκινήσει άμεσα με δημοσιεύσεις στην ιστοσελίδα της εταιρίας careers.easyjet.com, και με δημοσιεύσεις σε έντυπα.

Προορισμός Αμβούργο.
Η easyJet θα προσθέσει το Αμβούργο σαν το νεώτερο προορισμό της από το Άμστερνταμ με έναρξη τον Σεπτέμβριο του 2014. Με 6 εβδομαδιαίες πτήσεις, η σημαντική αυτή γερμανική πόλη και επιχειρηματικό κέντρο γίνεται εύκολα προσιτή για επαγγελματικούς ταξιδιώτες και τουρίστες. Οι κρατήσεις και η αγορά θέσεων θα ξεκινήσει από τις 17 Ιουλίου 2014 με τιμές από €42.32, με δεδομένο την κράτηση για 2 άτομα σε μονή διαδρομή.

Η βάση της EasyJet στο Francisco de Sa Carneiro του Πόρτο
H easyJet εξυπηρετεί την Πορτογαλία από το 1999 και έχει μεταφέρει πάνω από 3,8 εκατομμύρια επιβάτες κατά τη διάρκεια των τελευταίων 12 μηνών. Αυτή τη περίοδο εξυπηρετεί τα αεροδρόμια στις περιοχές Faro, Funchal και Porto ενώ  άνοιξε  βάση στο αεροδρόμιο Portela της Λισαβόνας το 2012.

Το άνοιγμα της βάσης στο Πόρτο με δύο αεροσκάφη τύπου Α320 για αρχή, θα οδηγήσει σε 80 άμεσες νέες θέσεις εργασίας για πιλότους και πλήρωμα καμπίνας – όλοι υπάλληλοι της easyJet με τοπικές συμβάσεις και τηρώντας το τοπικό εργατικό δίκαιο – καθώς και στην ενίσχυση της οικονομίας της περιοχής, φέρνοντας περισσότερους επισκέπτες στο Πόρτο.

Η easyJet χτίζει σε στέρεες βάσεις στο Πόρτο – όπου μετέφερε σχεδόν 800.000 επιβάτες από και προς το αεροδρόμιο Francisco de Sá Carneiro κατά τους τελευταίους 12 μήνες, από και προς έξι προορισμούς σε όλη την Ευρώπη – Βασιλεία, Γενεύη, Λονδίνο Gatwick, Λυών, Παρίσι CDG και Τουλούζη.

Το Πόρτο είναι ένας πολύ καλός προορισμός για τον τουρισμό και τους επιχειρηματίες ταξιδιώτες. Έχει καταχωρηθεί ως Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς από την UNESCO από το 1996 και ήταν η Ευρωπαϊκή Πολιτιστική Πρωτεύουσα για το 2001. Η περιοχή είναι οικονομικά πολύ δυναμική με τη δεύτερη μεγαλύτερη εθνική μητρόπολη και πάνω από δύο εκατομμύρια ανθρώπους και με πολλές εταιρείες που έχουν την έδρα τους στην έντονα βιομηχανοποιημένη περιοχή στα βορειοδυτικά της χώρας. Είναι επίσης, η περιοχή παραγωγής του διεθνούς φήμης κρασιού εξαγωγής Porto.

H Carolyn McCall, Διευθύνων Σύμβουλος της easyJet σχολίασε:
 «Η easyJet είναι το μεγαλύτερο δίκτυο αερομεταφορών στην Ευρώπη και συνεχίζει να επεκτείνεται. Οι εμπορικές της προσφορές ταιριάζουν απόλυτα στις ανάγκες των επιχειρήσεων και των ταξιδιωτών αναψυχής », κάνοντας τα ταξίδια εύκολα και προσιτά. Με τις βάσεις μας, βλέπουμε ακόμη περισσότερες ευκαιρίες να συνεχίσουμε να συνδέουμε τις «τελείες» σε ολόκληρη την Ευρώπη.
Ως μακροπρόθεσμος στρατηγικός εταίρος, χτίζουμε σε γερά θεμέλια και είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανοίξουμε την 25η και την 26η βάση μας στο Άμστερνταμ και το Πόρτο. Η συμβολή μας στις τοπικές αυτές οικονομίες θα είναι μεγαλύτερη, χάρη στην εξυπηρέτησή μας, ιδιαίτερα με την ανάπτυξη της κίνησης σε αυτούς τους αερολιμένες και τη δημιουργία άμεσων και έμμεσων θέσεων εργασίας.
Και η easyJet θέλει να δημιουργήσει αξία και να δίνει περισσότερες επιλογές στους καταναλωτές. Στόχος μας είναι να καταστεί η προτιμώμενη αεροπορική εταιρεία της Ευρώπης με προσιτές τιμές, μία φιλική και υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση για τους επιβάτες μας σε όλη την Ευρώπη. “

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.