Αρχική Αεροπορικά Νέα Η Αegean ενδιαφέρεται για την αγορά της Cyprus

Η Αegean ενδιαφέρεται για την αγορά της Cyprus

Η Αegean ενδιαφέρεται για την αγορά της CyprusΠερισσότερες από δέκα εταιρείες έχουν προσεγγίσει τις Κυπριακές Αερογραμμές, προκειμένου να αποκτήσουν τον έλεγχο της ιδιοκτησίας και της διαχείρισης της εταιρείας…, αποκαλύπτει η κυπριακή εφημερίδα Φιλελεύθερος, ανάμεσα στις εταιρείες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον είναι και η Αegean Airlines.

Εκτός από την Αegean Airlines ενδιαφέρον για την κυπριακή εταιρεία έχει εκδηλώσει η Ryanair, που ήδη δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, όπως επίσης και η ισραηλινή Arkia… Ενδιαφέρον για την Cyprus εκδήλωσε επίσης και η ρουμανική Blue Air, η οποία πετά τα τελευταία χρόνια από και προς την Κύπρο. Η πρόταση της εταιρείας φέρεται να προβλέπει μάλιστα στενή συνεργασία της για την Cyprus με τη ρωσικών συμφερόντων κυπριακή Renaissance Capital.

Παράλληλα αρχικό και μη δεσμευτικό ενδιαφέρον εξέφρασαν επίσης o ισπανικός όμιλος Arevenca Group σε συνεργασία με την επίσης ισπανική Fly Aruba και την Air Atlantic. Η συγκεκριμένη πρόταση φέρεται να έχει την στήριξη επενδυτών από τις ΗΠΑ και των Καναδά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.