Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Απόηχος συναυλίας: Οι μύθοι της Athena από τον Bob Dylan και τον...

Απόηχος συναυλίας: Οι μύθοι της Athena από τον Bob Dylan και τον Leonard Cohen στον Μίκη Θεοδωράκη

Sani_Festival_2014_AthenaH ξεχωριστή Athena με τους “μύθους” της και την εξαίρετη μπάντα της από το Λονδίνο, παρέσυρε το Σάββατο 19 Ιουλίου, το κοινό του Λόφου της Σάνης σε ένα μαγικό, μουσικό ταξίδι.
Στη ζεστασιά του τόπου όπου μεγάλωσε, παρουσίασε το πρώτο της ελληνόφωνο album «Γήινοι Άγγελοι», που κυκλοφόρησε πρόσφατα από την MINOS-ΕΜΙ, καθώς και επιλογές από τα δύο αγγλόφωνα albums της (“Breathe With Me” και “Peeling Apples”), που έχουν αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές από τον διεθνή και εγχώριο Τύπο.
Mε την υπέροχη φωνή και την λαμπερή της παρουσία που αναδεύει πάθος και ενθουσιασμό, συνόδευσε το κοινό σε μία γοητευτική, μελωδική διαδρομή από μονοπάτια jazz, folk-rock, pop, με εμφανείς αναφορές στις ελληνικές ρίζες της. Σαν ένα μικρό κορίτσι, χωρίς δισταγμούς και αναστολές, “άγγιξε” το κοινό με την αμεσότητα και τις στιγμές αυτοσχεδιασμού της, απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή  και κίνηση επί σκηνής, επικοινωνώντας τα τραγούδια της από καρδιά σε καρδιά.
Ήταν μια άψογη «συνενοχή» άρτιων μουσικών μελωδιών και μίας κρυστάλλινης φωνής, με υψηλή συναισθηματική αξία, ενορχηστρωμένη με τους παλμούς επιδοκιμασίας του κοινού και το ειδυλλιακό τοπίο.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.