Αρχική Αεροπορικά Νέα H Airbus ανοίγει το πρώτο της Κέντρο Εκπαίδευσης Πτήσης στη Λατινική Αμερική…

H Airbus ανοίγει το πρώτο της Κέντρο Εκπαίδευσης Πτήσης στη Λατινική Αμερική…

Airbus_training_EVolaris
Didier Lux – SVP Customer Services Airbus and Enrique Beltranena – Volaris CEO

H Airbus ανοίγει το πρώτο της Κέντρο Εκπαίδευσης Πτήσης στη Λατινική Αμερική

Η Volaris, η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους που εξυπηρετεί το Μεξικό και τις ΗΠΑ, επέλεξε το «Εκπαίδευση από την Airbus” για την παροχή προσομοιωτικής εκπαίδευσης  πτήσης αεροσκαφών Α320 και μαθημάτων κατάρτισης στο Μαϊάμι και το Μεξικό, ως μέρος μιας συμφωνίας η οποία περιλαμβάνει περισσότερες από 25.000 ώρες πτητικής εκπαίδευσης για 500 πιλότους. Η Volaris, αερομεταφορέας που χρησιμοποιεί αποκλειστικά αεροσκάφη Airbus, έχει παραγγείλει συνολικά 74 αεροσκάφη μέχρι σήμερα και λειτουργεί ήδη 47 Airbus τύπου Α320.

Η Εκπαίδευση των πιλότων της Volaris έχει ήδη ξεκινήσει στο Κέντρο Εκπαίδευσης Airbus στο Μαϊάμι. Το 2015 η Airbus θα προσφέρει  στην αεροπορική εταιρεία εκπαίδευση πτήσης στην Πόλη του Μεξικού, όπου εδρεύει. Με αυτή τη νέα εγκατάσταση, η Airbus σχεδιάζει να αξιοποιήσει την πείρα του Εκπαιδευτικού Κέντρου στο Μαϊάμι για να δημιουργήσει μια λειτουργία εκπαίδευσης πτήσης δορυφόρου στην Πόλη του Μεξικού, η οποία θα σηματοδοτήσει και την έναρξη του πρώτου κέντρου εκπαίδευσης πτήσης Airbus στη Λατινική Αμερική.

«Η συνεργασία με την Airbus για την εκπαίδευση των πιλότων μας σε τοπικό επίπεδο, θα μας επιτρέψει να βελτιστοποιήσουμε το κόστος λειτουργίας μας, επιτρέποντάς μας  να περάσουμε το όφελος στους πελάτες μας», δήλωσε ο Enrique Beltranena, Διευθύνων Σύμβουλος της Volaris. “Η συμφωνία θα προσφέρει στα πληρώματα μας πρότυπη τεχνολογία προσομοίωσης  πτήσης σε συνδυασμό και με έμπειρους εκπαιδευτές Airbus.”
«Το Κέντρο Εκπαίδευσης της Airbus στο Μαϊάμι, θα χρησιμεύσει ως κέντρο υπεροχής  για τη λειτουργία μας στο Μεξικό, καθιστώντας τις χαρακτηριστικές μας υπηρεσίες εκπαίδευσης πτήσης, τοπικά, στη διάθεση της Volaris”, δήλωσε ο Didier Lux, Senior Vice President of Airbus Customer Services. “Εξυπηρετώντας τη Volaris πρώτα στο Μαϊάμι και στη συνέχεια στην Πόλη του Μεξικού μας επιτρέπει να είμαστε πιο κοντά στον πελάτη και να στηρίζουμε  άμεσα την ανάπτυξή τους, αυξάνοντας κατά πολύ την παραγωγικότητα των πιλότων τους και του προσωπικού συντήρησης.”

Η εκπαίδευση από την Airbus εξασφαλίζει την ομαλή είσοδο στην υπηρεσία του αεροσκάφους και παρέχει στους πελάτες υποστήριξη και υπηρεσίες καθ’ ‘όλη τη διάρκεια  ζωής της λειτουργίας  του στόλου Airbus. Παρέχει επίσης μαθήματα σε τοπικό επίπεδο στους πελάτες της χάρη σε λύσεις για τη φορητότητα και τις δυνατότητες e-Learning.
Χτισμένο το 1999, το Κέντρο Εκπαίδευσης της Airbus στο Μαϊάμι, το οποίο συμπληρώνει τα κέντρα στην Τουλούζη, το Πεκίνο και το Μπανγκαλόρ, παρέχει εκπαίδευση στο πλήρωμα πτήσης και καμπίνας των πελατών της Airbus, καθώς και στο προσωπικό συντήρησης. Περίπου 2.000 εκπαιδευόμενοι λαμβάνουν μαθήματα από την Airbus ετησίως στο κέντρο του Μαϊάμι, υπό την καθοδήγηση 70 εργαζόμενων της Airbus. Οι περισσότεροι από τους εκπαιδευόμενους Κέντρο προέρχονται από τις αεροπορικές εταιρείες που είναι πελάτες της Airbus στις ΗΠΑ, τον Καναδά και τη Λατινική Αμερική.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.